Info
Kategorije
0
0,00kn
Vaša košarica je prazna.
Brza narudžba
adresa e-pošte / članski broj:
Lozinka:
 
KNJIGE  /  Beletristika  /  Strani naslovi / 

NEBO PUNO KNJIGA

 
 
 
NEBO PUNO KNJIGA
NEBO PUNO KNJIGA
Kataloški br.: 124891
Cijena: 119,00 KN
Klupska cijena: 99,00 KN
Opis
Pojedinosti
Mišljenja

Dirljiv roman o obitelji, oprostu i ljubavi prema čitanju

 

Miranda Brooks odrastala je uz brdo knjiga u knjižari ekscentričnog ujaka Billyja koji je samo za nju organizirao velike potrage za blagom. Ali na Mirandin dvanaesti rođendan Billy se tajanstveno razilazi s njezinom majkom i nestaje iz Mirandina života. Ona o njemu više nikad ne čuje ništa, sve dok, šesnaest godina poslije, ne dobije neočekivanu vijest: Billy je umro i ostavio Mirandi knjižaru Prosperove knjige koja je na rubu bankrota. A ostavio joj je i svoju posljednju kartu za lov na blago. Kad se Miranda vrati u Los Angeles, u knjižari – sada kao vlasnica – otkriva niz tragova koje je Billy sakrio među stranice knjiga na policama, u zaključane ladice svojega stana... Miranda odlučuje spasiti knjižaru i dovršiti Billyjev posljednji lov na blago. Uskoro je uvučena u tajnovitu potragu, putovanje u prošlost koje joj otkriva povijest koju joj je majka zatajila – i veliku tajnu koja je razorila Mirandinu obitelj.

Nebo puno knjiga roman je velika srca i prodorna uvida, lirska priča o obitelji, ljubavi i iscjeljujućoj snazi zajedništva. Ovo je ljubavno pismo upućeno knjižarama i čitanju, priča o tome kako naša prošlost oblikuje ono što ćemo postati.

 

„Odlična kombinacija! Dijelom zagonetka, dijelom ljubavni roman, a dijelom obiteljska drama. Obožavam ovu knjigu!“

Emily Jeanne Miller

 

„Sjajan roman, pun strasti i napetosti!“

Judith Freeman

 

„Ova me knjiga zarobila od samog početka. Ona je posveta knjigama i zadovoljstvima koje one mogu donijeti kao i ljubavnim vezama do kojih mogu dovesti.“
Matthew Sullivan

 

Amy Meyerson podučava kreativno pisanje na Sveučilištu u Kaliforniji, gdje je i diplomirala. Pisala je za brojne književne časopise, a Nebo puno knjiga njezin je prvi roman. Živi u Los Angelesu, a više o njoj možete saznati na stranici ww.AmyMeyerson.com.

StraniceStranice
408
 
UvezUvez
Meka
 
ŠirinaŠirina
142
 
VisinaVisina
200
 
DebljinaDebljina
30
 
ISBN/EAN:
ISBN/EAN:
9789531425704
 
Kupci koji su gledali ovaj proizvod, pogledali su i…