Info
Kategorije
0
0,00kn
Vaša košarica je prazna.
Brza narudžba
adresa e-pošte / članski broj:
Lozinka:
 
KNJIGE  /  Beletristika / 

ŠEST VRANA

 
 
 
ŠEST VRANA
ŠEST VRANA
BRYNDZA ROBERT
Kataloški br.: 125484
Cijena: 119,00 KN
Klupska cijena: 99,00 KN
Opis
Pojedinosti
Mišljenja

Šestero opasnih odmetnika u nemogućoj misiji

Ketterdam je užurbano središte međunarodne trgovine u kojem je za određenu cijenu moguće doći baš do svega – a to nitko ne zna bolje od zločinačkog čuda od djeteta Kaza Brekkera. Kazu se ukaže prilika da izvede smrtonosnu pljačku zahvaljujući kojoj bi se mogao suludo obogatiti. Ali akciju ne može izvesti sam, stoga mora okupiti pomagače. Jedan osuđenik koji se silno želi osvetiti. Jedan vrhunski strijelac koji ne može odustati od oklade. Jedan bjegunac iz povlaštene obitelji. Jedna špijunka poznata pod imenom Prikaza. Jedna Srceparateljica koja zahvaljujući magiji preživljava u slamovima. Jedan lopov nadaren za bježanje iz nemogućih situacija. Kazova ekipa možda je jedina sila koja se može ispriječiti između poznatog svijeta i potpunog uništenja – osim ako se njezini pripadnici prvo međusobno ne pobiju… "

"Ova knjiga ima sve elemente kojima će očarati čitatelje: lukavog vođu koji ima spreman plan za svaku priliku, ratobornu ekipu vještih i zabavnih izopćenika, radnju punu obrata i nevjerojatno napetu završnicu."
Publishers Weekly

„Bardugo širi svijet koji je stvorila u trilogiji o grišama… Napeti roman o multietničkoj skupini otpadnika koji su na kraju izrasli u pravu obitelj."
Kirkus Reviews

Leigh Bardugo autorica je fantastičnih romana Grishaverse. Uz više od milijun prodanih primjeraka, Grishaverse obuhvaća trilogiju Sjena i kost, duologiju Šest vrana, te Jezik Thorna. Njezine priče objavljene su u nizu antologija, u zbirkama The Best of Tor.com i The Best American Science Fiction & Fantasy.     
StraniceStranice
504
 
UvezUvez
MEKI
 
ŠirinaŠirina
150
 
VisinaVisina
227
 
DebljinaDebljina
31
 
ISBN/EAN:
ISBN/EAN:
9789533438412
 
Kupci koji su gledali ovaj proizvod, pogledali su i…