Info
Kategorije
0
0,00kn
Vaša košarica je prazna.
Brza narudžba
adresa e-pošte / članski broj:
Lozinka:
 
KNJIGE  /  Mali svijet / 

KAKO ODGAJATI USPJEŠNE LJUDE

 
 
 
KAKO ODGAJATI USPJEŠNE LJUDE
KAKO ODGAJATI USPJEŠNE LJUDE
Kataloški br.: 125369
Cijena: 119,00 KN
Klupska cijena: 99,00 KN
Opis
Pojedinosti
Mišljenja

Otkrijte što roditelji trebaju činiti kako bi odgojili svoju djecu da postanu uspješni ljudi

 

Ovo je knjiga korisnih savjeta jedne iskusne majke i nastavnice.
Esther Wojcicki važna je i iznimna osoba, a malo je tko za nju donedavno znao. Desetljećima je radila kao nastavnica u gimnaziji u kalifornijskom gradu Palo Altu. Ni Palo Alto donedavno nije bio osobito poznat. No, usred područja koje se danas naziva Silicijska dolina, postao je centar najpropulzivnije svjetske industrije, mjesto gdje su stvoreni najslavniji i najtraženiji svjetski proizvodi visoke tehnologije. A stvorili su ih nadareni mladi ljudi iz tog dijela sjeverne Kalifornije koji su u velikom broju pohađali upravo gimnaziju u Palo Altu i kojima je predavala Esther Wojcicki. Jedan od njezinih učenika bio je i Steve Jobs, tvorac Applea. Svi su oni bili tako uspješni velikim dijelom zbog inovativnih obrazovnih programa koje je u toj gimnaziji uvodila Esther Wojcicki.

Ali Esther Wojcicki nije se iskazala samo kao nastavnica, možda je njezin najveći uspjeh u odgoju i obrazovanju bilo ono što je postigla u vlastitom domu. Sve tri njezine kćeri postale su žene s iznimno uspješnim različitim karijerama.
Najstarija kći Susan izvršna je direktorica jedne od najslavnijih internetskih kompanija na svijetu, YouTube. Srednja kći Janet sveučilišna je nastavnica antropologije i stipendistica Fullbrightova fonda, a najmlađa Anne, specijalistica za primjenu tehnologije u zdravstvu, izvršna je direktorica kompanije u sferi visoke tehnologije koja se bavi primjenom genetike.
Bila je u braku sa Sergeyem Brinom, suosnivačem Googlea.


Esther Wojcicki (1940), autorica, novinarka i gimnazijska nastavnica iz Kalifornije, poznata posebno po svojem izuzetno uspješnom programu učenja engleskog i novinarstva u gimnaziji u gradu Palo Alto, koji su kasnije preuzele i druge srednje škole u Kaliforniji, te se danas kao najbolji program za nastavu novinarstva primjenjuje o ogromnom broju škola diljem SAD.
Surađivala je s brojnim američkim publikacijama, u posljednje doba najviše s internetskim portalom The Huffington Post. Proglašena je 2002. godine najboljom gimnazijskom nastavnicom Kalifornije.     
StraniceStranice
264
 
UvezUvez
Meka
 
ŠirinaŠirina
150
 
VisinaVisina
230
 
DebljinaDebljina
20
 
ISBN/EAN:
ISBN/EAN:
9789533137162
 
Kupci koji su gledali ovaj proizvod, pogledali su i…