Info
Kategorije
0
0,00kn
Vaša košarica je prazna.
Brza narudžba
adresa e-pošte / članski broj:
Lozinka:
 
KNJIGE  /  Beletristika  /  Strani naslovi / 

KUĆA ŠPIJUNA

 
 
 
KUĆA ŠPIJUNA
KUĆA ŠPIJUNA
Kataloški br.: 125450
Cijena: 119,00 KN
Klupska cijena: 99,00 KN
Opis
Pojedinosti
Mišljenja

Nova, smrtonosna mreža terora i obmane – vrtoglava napetost i neočekivani obrati

 

Teroristi Islamske države ponovno za sobom ostavljaju krvavi trag. Ovaj je put njihova meta blještavi londonski West End. Napad je obilježen briljantnim planiranjem i tajnovitošću, ali ipak s jednom slabom točkom: francusko-marokanskim uličnim kriminalcem koji je za napad nabavio automatske puške.

Taj trag Gabriela Allona i njegov tim operativaca odvodi na jug Francuske, do pozlaćenog praga vile Jeana-Luca Martela i Olivije Watson. Lijepa britanska bivša manekenka, Olivia, pokušava se činiti slijepom na činjenicu da je pravi izvor Martelova neizmjernog bogatstva zapravo trgovina drogom. A Martel jednako tako okreće glavu od spoznaje da posluje s čovjekom čiji je cilj potpuno razaranje Zapada. Njih će dvoje pod Gabrielovim vještim vodstvom postati neočekivani par junaka u globalnom ratu protiv terorizma i njegova glavnog planera, tajnovitog Saladina...

Napeta priča brzo se prebacuje s glamura Saint-Tropeza do pijeska Casablance i egzotičnog Maroka te, napokon, do elektricitetom nabijenog vrhunca koji će čitatelje ostaviti bez daha dugo nakon što okrenu posljednju stranicu knjige.

 

„Roman obilježavaju Silvini napeti dijalozi i pronicljivo razumijevanje ljudske psihe.“
Dallas Morning News

 

„Silvin uspjeh leži u mješavini autentičnosti i šarma... Tu su egzotični krajolici, uvid u povijesne i aktualne događaje, duhovitost i romansa... jednostavno recept koji čitatelje tjera da uvijek traže još.“
Pittsburg Post-Gazette

 

„Još jedan jezovit pogled u globalne terorističke mreže ponuđen od darovitog pripovjedača. Kirkus Reviews

 

Daniel Silva rođen je u Michiganu 1960. godine i odrastao u Kaliforniji gdje je diplomirao na sveučilištu u Fresnu. Pisanjem se počeo baviti kao novinar United Press Internationala (UPI). Proputovao je cijeli Bliski istok i izvještavao o iransko-iračkom ratu, terorizmu i političkim sukobima, a vrhunac karijere ostvario je kao producent političkog programa dopisništva CNN-a. Pisanju knjiga posvetio se 1997. i svi su mu romani postali svjetski bestseleri. Među njima se posebno ističu Moskovska pravila, Prebjeg, Afera Rembrandt, Portret špijunke, Anđeo tame, Engleskinja, Izgubljeni Caravaggio te najnoviji Kuća špijuna.      
StraniceStranice
448
 
UvezUvez
Meka
 
ŠirinaŠirina
150
 
VisinaVisina
228
 
DebljinaDebljina
30
 
JezikJezik
Hrvatski
 
ISBN/EAN:
ISBN/EAN:
9789533438238
 
Kupci koji su gledali ovaj proizvod, pogledali su i…