Info
Kategorije
0
0,00kn
Vaša košarica je prazna.
Brza narudžba
adresa e-pošte / članski broj:
Lozinka:
 
KNJIGE  /  2. kvartal / 

DVD-TAJNI ŽIVOT LJUBIMACA 2

 
 
 
DVD-TAJNI ŽIVOT LJUBIMACA 2
DVD-TAJNI ŽIVOT LJUBIMACA 2
Kataloški br.: 125708
Klupska cijena: 99,00 KN
Opis
Pojedinosti
Mišljenja

Mogu li Max, Grudica, Gigi i ostatak družbe pronaći svoju unutarnju hrabrost i suočiti se s najvećim strahovima?
 

Terijer Max suočava se s velikim životnim promjenama. Njegova vlasnica udala se i ima sina Liama. Max je toliko opsjednut zaštitom dječaka da će razviti živčani tik. Na obiteljskom putovanju na farmu Max i Duje susreću se s netolerantnim kravama, neprijateljskim lisicama i zastrašujućim puranom, što dodatno podiže Maxovu tjeskobu. Na sreću, Max dobiva savjete veteranskog farmerskog psa Kokota, koji tjera Maxa da odbaci strahove, pronađe svoju unutarnju alfu i pruži Liamu malo više slobode.
U međuvremenu, dok joj je vlasnik odsutan, otmjena Gigi pokušava spasiti Maxovu najdražu igračku iz stana prepunoh mačaka, uz malu pomoć njezine mačje prijateljice Chloe.
Ludi, ali slatki zeko Grudica je u zabludi da je on pravi superheroj jer ga njegova vlasnica Molly počne oblačiti u superjunačku pidžamu. Ali kad ga neustrašiva Daisy zatraži pomoć u opasnoj misiji, morat će skupiti hrabrost da postane pravi junak…
Uzbudljiv i duhovit animirani film istražuje emocionalne živote naših ljubimaca, duboku vezu između njih i obitelji koje ih vole i daje odgovor na pitanje koje oduvijek zanima svakog vlasnika ljubimca: Što vaši ljubimci stvarno rade kada niste kod kuće?   
UvezUvez
PLASTIKA
 
ŠirinaŠirina
135
 
VisinaVisina
190
 
DebljinaDebljina
14
 
ISBN/EAN:
ISBN/EAN:
5902115612039
 
Kupci koji su gledali ovaj proizvod, pogledali su i…