Info
Kategorije
Fiksni tečaj 1 € = 7,53450 KN
0
0,00
Vaša košarica je prazna.
Brza narudžba
adresa e-pošte / članski broj:
Lozinka:
 
KNJIGE  /  Kriminalistički romani / 

DJEVOJKA IZ PISMA

 
 
 
DJEVOJKA IZ PISMA
DJEVOJKA IZ PISMA
Kataloški br.: 126698
Cijena: 15,79 € / 118,97 KN
Klupska cijena: 13,14 € / 99,00 KN
Opis
Pojedinosti
Mišljenja

Priča o djevojci koja je pobjegla je od svoje prošlosti, ali joj je trebao cijeli život da postane slobodna

Samantha Harper je novinarka koja očajnički želi napredovati u poslu. Kad slučajno naiđe na pismo iz prošlosti, njegov će je sadržaj šokirati i duboku dirnuti. Pismo je napisala mlada majka koja preklinje da je se spasi iz samostana Svete Margarete u koji je zatvorena zbog tada prezrene maloljetničke trudnoće. Svaki joj je dan važan, već sutra bi moglo biti prekasno. Samantha će biti uvučena u tragičnu priču u kojoj će još otkriti i niz neobjašnjivih smrti povezanih sa ženom, ali i shvatiti da je poslije poroda toj ženi oduzeto dijete i dano na posvajanje protivno majčinoj volji.
Sveta Margareta uskoro se ruši pa Samantha ima samo nekoliko sati da razriješi misterij star više od šezdeset godina. Jer istina, koja joj je gotovo na dohvat ruke, mogla bi biti zauvijek izgubljena… Zanimljivo, prepuno neočekivanih preokreta i iznimno potresno. Potiče na razmišljanje.

„Ovaj roman ćete još dugo pamtiti.“
Sophie Kinsella

„Brza i dinamična radnja puna zapleta, a istodobno očajnički tužna – to su sve značajke velike uspješnice poput ove.“
Lesley Pearse

„Kakva iskrena i emotivna priča utemeljena na šokantnoj istini. Pročitala sam roman u jednom dahu i ostala pod snažnim dojmom.“
Fanny Blake
 

Emily Gunnis prije početka spisateljske karijere radila je na televiziji. Njezina majka slavna je engleska spisateljica Penny Vincenzi. Roman Djevojka iz pisma njezino je prvo djelo koje je oduševilo kako kritiku tako i čitatelje. U međuvremenu objavila je i roman Izgubljeno dijete kojim je potvrdila da je ime na koje će se u budućnosti morati ozbiljno računati.

StraniceStranice
346
 
UvezUvez
Meka
 
ŠirinaŠirina
140
 
VisinaVisina
200
 
DebljinaDebljina
25
 
ISBN/EAN:
ISBN/EAN:
9789531426817
 
Kupci koji su gledali ovaj proizvod, pogledali su i…