Info
Kategorije
0
0,00kn
Vaša košarica je prazna.
Brza narudžba
adresa e-pošte / članski broj:
Lozinka:
 
KNJIGE  /  Znanje / 

21 LEKCIJA ZA 21.STOLJEĆE

 
 
 
21 LEKCIJA ZA 21.STOLJEĆE
21 LEKCIJA ZA 21.STOLJEĆE
Kataloški br.: 126797
Cijena: 149,00 KN
Klupska cijena: 119,00 KN
Opis
Pojedinosti
Mišljenja

Knjiga koja se bavi gorućim pitanjima današnjice

Kako računala i roboti mijenjaju bit ljudskog bića? Kako se nosimo s epidemijom lažnih vijesti? Jesu li nacije i religije i dalje bitne? Čemu bismo trebali podučiti djecu? Dugo iščekivani publicistički hit izraelskog povjesničara dolazi nakon njegova prethodna dva naslova Sapiens: Kratka povijest čovječanstva i Homo deus: Kratka povijest sutrašnjice, kojima je Harari postigao zapažen međunarodni uspjeh te si u Hrvatskoj priskrbio vjernu publiku.
U Sapiensu je istraživao našu povijest. U Homo deusu je gledao u budućnost. Sada se jedan od najinovativnijih misilaca okreće sadašnjosti i definira goruća pitanja današnjice.

Iz uvoda:

„Moja prva knjiga Sapiens istraživala je ljudsku prošlost, proučavajući na koji način beznačajan majmun može postati vladar planeta Zemlje. Homo deus, moja druga knjiga, ispitivala je dugoročnu budućnost života, razmatrajući kako bi ljudi s vremenom mogli postati bogovi te moguću konačnu sudbinu inteligencije i svijesti. U ovoj knjizi želim pod povećalo staviti stanje ovdje i sada. Fokusiram se na aktualna pitanja i na neposrednu budućnost ljudskih društava...“

StraniceStranice
376
 
UvezUvez
Meka
 
ŠirinaŠirina
150
 
VisinaVisina
230
 
DebljinaDebljina
28
 
JezikJezik
Hrvatski
 
ISBN/EAN:
ISBN/EAN:
9789533491042
 
Kupci koji su gledali ovaj proizvod, pogledali su i…