Info
Kategorije
0
0,00kn
Vaša košarica je prazna.
Brza narudžba
adresa e-pošte / članski broj:
Lozinka:
 
KNJIGE  /  Mali svijet / 

TAJNE PLASTELINA

 
 
 
TAJNE PLASTELINA
TAJNE PLASTELINA
RONY OREN
Kataloški br.: 127159
Cijena: 119,00 KN
Klupska cijena: 99,00 KN
Opis
Pojedinosti
Mišljenja

Jednostavno, zabavno i lagano!

Uz ovu knjigu djeca će otkriti zadivljujuće jednostavne tajne izrade divljih životinja od plastelina. Ova knjiga potaknut će djecu i sve koji se tako osjećaju na pravljenje nevjerojatnih likova od plastelina, s lakoćom i uz pregršt veselja i zabave. Uz jednostavne, jasne upute, korak po korak, stvarat će likove u veličini 1 : 1. Zabavnim jezikom Rony Oren prati faze nužne u stvaranju svakog lika, dok okruglate, palačinkate i hrenovkate plastelin.

Na stranicama knjige naći ćete mnoštvo likova, cvijeća i predmeta koji pripovijedaju priču prepunu mašte i nadahnuća. Na stranicama naslovljenim Tajne plastelina za napredne pronaći ćete čitav niz dodatnih korisnih savjeta koji će djeci pomoći u stvaranju priča i likova i omogućiti im da s lakoćom postižu rezultate koji oduševljavaju.

Ovaj svjetski bestseler potiče maštu i kreativnost te ohrabruje djecu od 6 do 86 godina da sama osmišljavaju priče ilustrirane plastelinom.

Rony Oren živi u Binjamini i stvara od plastelina već više od trideset godina. Bio je voditelj odjela za animaciju na Akademiji za umjetnost i oblikovanje Becalel, a njegove se knjige zasnivaju na stotinama radionica s plastelinom za djecu i odrasle, koje je vodio diljem svijeta, ilustrirao je preko 30 knjiga za djecu, koje su sve mahom svjetske uspješnice, te brojnih animiranih filmova s likovima od plastelina.

StraniceStranice
48
 
UvezUvez
Tvrda
 
ŠirinaŠirina
230
 
VisinaVisina
300
 
DebljinaDebljina
8
 
JezikJezik
Hrvatski
 
ISBN/EAN:
ISBN/EAN:
9789532573527
 
Kupci koji su gledali ovaj proizvod, pogledali su i…