Info
Kategorije
0
0,00kn
Vaša košarica je prazna.
Brza narudžba
adresa e-pošte / članski broj:
Lozinka:
 
KNJIGE  /  Ljubavni romani / 

MAČ NA RUŽI

 
 
 
MAČ NA RUŽI
MAČ NA RUŽI
Super rabat AKCIJA 1+1 GRATIS 30 GODINA KLUBA
Kataloški br.: 128173
Cijena: 129,90 KN
Klupska cijena: 109,90 KN
Opis
Pojedinosti
Mišljenja

U romanu Mač na ruži autorice Brende Joyce ponovno vas vodi u Visočje, gdje i dalje bijesni bitka za zemlju, slobodu i ljubav…

Nezakonitu kćer Alanu, otac Alexander Comyn odbacuje i prije rođenja, a moćna je obitelj zaboravlja. Njezina baka odgaja je u osami pa ona tako ostaje na sigurnom, daleko od rata koji bjesni diljem Škotske. No kada se sukob približi domu i kada se zatekne primorana spasiti neprijateljskog ratnika od smrti, njezin život dolazi u opasnost.

Iain od Islaya saveznik je zastrašujućeg Roberta Brucea. Pozornost mu privlači njegova lijepa spasiteljica, koja u njemu pobuđuje želju. No Alana mora zadržati svoj identitet tajnim, iako je upletena u divlju zabranjenu avanturu. Kada Bruceova vojska započne s konačnim uništenjem grofovije, Alana se mora odlučiti između obitelji za čijim prihvaćanjem oduvijek teži i muškarca kojega je posve pogrešno zavoljela.

 Joyce bešavno stapa povijesne pojedinosti o usponu na vlast Roberta Brucea sa zabranjenom ljubavnom pričom o zarobljenici i otmičaru.

O autorici romana Mač na ruži:

Brenda Joyce je američka spisateljica i autorica više od četrdeset romana, mahom prvoklasnih ljubića. Dobitnica je mnogih nagrada, a njezin debitantski roman, Nevina vatra, osvojio je nagradu BestWestern Romance. Tiskano je više od četrnaest milijuna primjeraka njezinih knjiga koje su prevedeni na desetak svjetskih jezika. Romani Brende Joyce romantične su i duhovite priče pa stoga i ne čudi da je stekla toliko obožavatelja diljem svijeta.

Prevela: Dragana Grozdanić

StraniceStranice
384
 
UvezUvez
Meka
 
ŠirinaŠirina
142
 
VisinaVisina
200
 
DebljinaDebljina
29
 
JezikJezik
Hrvatski
 
Stanica u kataloguStanica u katalogu
10
 
ISBN/EAN:
ISBN/EAN:
9789531428125
 
Kupci koji su gledali ovaj proizvod, pogledali su i…