Info
Kategorije
0
0,00kn
Vaša košarica je prazna.
Brza narudžba
adresa e-pošte / članski broj:
Lozinka:
 
KNJIGE  /  Ljubavni romani / 

PRIJE KIŠE

 
 
 
PRIJE KIŠE
PRIJE KIŠE
JEFFERIES DINAH
Kataloški br.: 128801
Cijena: 129,90 KN
Klupska cijena: 109,90 KN
Opis
Pojedinosti
Mišljenja

Prije kiše novi je hit i u nas sve omiljenije autorice Dine Jefferies koja je brojne sljedbenike začarala svojim naslovima Supruga vlasnika plantaže čajaKći trgovca svilom Udovica trgovca draguljima.

Rajputana, Indija, 1930. godine. Nakon što je u svojoj dvadeset osmoj godini ostala udovica, Eliza se odlučila posvetiti fotoreporterskoj karijeri. Kad joj se ukazala prilika da za potrebe britanske vlade ode u Rajputanu fotografirati maharadžu, članove njegove obitelji i palaču u kojoj žive, s velikom radošću ju je prihvatila.

Po dolasku tamo upoznala je Jaya, maharadžina naočitog brata. Ubrzo su se sprijateljili i otkrili da o mnogo toga slično razmišljaju. Uz njega, Eliza je postala svjesna mnogih nepravdi Britanaca prema Indijcima, a on uz nju loših životnih uvjeta ljudi na njegovu posjedu. Iskra između njih planula je, no nitko – ni s njezine, ni s njegove strane – nije blagonaklono gledao na njihovu vezu. Hoće li postupiti onako kako se od njih očekuje ili slijediti srce?

 O autorici romana Prije kiše:

DINAH JEFFERIES rođena je u Maleziji, a s devet godina preselila se u Englesku. I dalje voli jugoistočnu Aziju te Daleki Istok pa spremno koristi svaku priliku da otputuje onamo. Nakon što je živjela u Italiji i Španjolskoj, sada živi u Gloucestershireu sa suprugom i norfolškim terijerom te se bavi isključivo pisanjem.
Supruga  vlasnika plantaže čajaKći trgovca svilom Udovica trgovca draguljima tri su od brojnih njezinih naslova koji su već prevedeni na hrvatski jezik. Da biste doznali više o Dini, slijedite je na Twitter@DinahJefferies ili posjetite njezinu internetsku stranicu www.dinahjefferies.com.

Roman je s engleskog prevela Silvija Čolić.

PrevoditeljPrevoditelj
ČOLIĆ SILVIJA
 
StraniceStranice
402
 
UvezUvez
MEKI
 
ŠirinaŠirina
142
 
VisinaVisina
200
 
DebljinaDebljina
30
 
ZbirkaZbirka
MOZAIKOVA ZABAVNA BIBLIOTEKA
 
JezikJezik
HRVATSKI
 
ISBN/EAN:
ISBN/EAN:
9789531428187
 
Kupci koji su gledali ovaj proizvod, pogledali su i…