Info
Kategorije
0
0,00
Vaša košarica je prazna.
Brza narudžba
adresa e-pošte / članski broj:
Lozinka:
 
KNJIGE  /  Ljubavni romani / 

NE SUDITE DAMU PO IZGLEDU

 
 
 
NE SUDITE DAMU PO IZGLEDU
NE SUDITE DAMU PO IZGLEDU
Super rabat
Kataloški br.: 128967
Cijena: 19,90 €
Klupska cijena: 15,91 €
Proizvoda nema na zalihi.
Opis
Pojedinosti
Mišljenja

Četvrti nastavak vatreno vruće serije povijesnih ljubavnih romana

Nitko ne zna sve identitete lady Georgiane. Danju je ona vojvodina sestra koju je skandal uništio u večeri debitiranja, no istina koju otkriva noć još je kontroverznija: u najopskurnijim dijelovima Londona ona je Chase, tajanstveni osnivač legendarne kockarnice, gradskog pakla za igre na sreću. Godinama njezinim mnogostrukim identitetima nitko nije mogao ući u trag... sve do sada.
Briljantnog, ambicioznog i grešno zgodnog  medijskog mogula Duncana Westa zaintrigira lijepa, uništena žena koja je nekako povezana sa svijetom tame i grijeha. Siguran da mlada dama skriva puno više nego što se na prvu čini, odlučio je otkriti sve Georgianine tajne, ali razotkrivajući njezinu prošlost u opasnost dovodi njezinu sadašnjost... i njezino srce.

Ne sudite damu po izgledu četvrti je naslov u nevjerojatnoj novoj seriji romana Pravila lopova jedne od najprodavanijih autorica New York Timesa.

Sarah MacLean diplomirala je povijest na sveučilištima Smith i Harvard. Danas je jedna od najpopularnijih autorica ljubavnih romana u Americi. Do sada su joj na hrvatski prevedena tri romana: Nevaljalac ostaje nevaljalac , Grof traži ljubavnicu i Kazna za vojvodu.

StraniceStranice
420
 
UvezUvez
Meka
 
ŠirinaŠirina
142
 
VisinaVisina
200
 
DebljinaDebljina
32
 
Stanica u kataloguStanica u katalogu
80
 
ISBN/EAN:
ISBN/EAN:
9789531428392
 
Kupci koji su gledali ovaj proizvod, pogledali su i…