Info
Kategorije
0
0,00
Vaša košarica je prazna.
Brza narudžba
adresa e-pošte / članski broj:
Lozinka:
 
KNJIGE  /  Savjetnici  /  Samopomoć / 

TRI ŽENE

 
 
 
TRI ŽENE
TRI ŽENE
Kataloški br.: 129825
Cijena: 17,24 €
Klupska cijena: 6,90 €
Opis
Pojedinosti
Mišljenja

Živopisan i fascinantan opis ženskih nezadovoljenih potreba, neizrečenih misli, razočaranja, nada i opsesija koje ne popuštaju

U jednom predgrađu u Indiani upoznajemo Linu, domaćicu i majku dvoje djece čiji je brak nakon deset godina ostao bez strasti. Lina je gladna ljubavi, svakodnevno se bori s napadajima panike, a nakon ponovnog povezivanja s nekadašnjom ljubavlju putem društvenih mreža ulazi u izvanbračnu vezu koja je ubrzo potpuno zaokuplja.

U Sjevernoj Dakoti upoznajemo Maggie, sedamnaestogodišnju srednjoškolku koja je navodno u tajnom fizičkom odnosu sa svojim naočitim oženjenim učiteljem engleskog. Posljedičan kazneni postupak uzburkat će njihovu tihu zajednicu.

I naposljetku, upoznajemo Sloane, prelijepu, uspješnu i profinjenu vlasnicu restorana, koja je u sretnom braku s muškarcem koji uživa gledati je u seksualnom odnosu s drugim muškarcima i ženama.

Knjiga Tri žene fascinantna je istinita priča o seksualnom životu triju stvarnih žena, utemeljena na gotovo deset godina prikupljanja izvješća. Ispripovijedana je zapanjujuće iskreno i neposredno. Istodobno je novinarski podvig i pripovjedački trijumf, prepuna nijansi i empatije. Predstavlja nam tri nezaboravne žene – i jednu iznimnu spisateljicu – čija nas iskustva podsjećaju da nismo sami.

Najbolja knjiga godine!
The Washington Post * New York Public Library * PBS * Time * Economist * Entertainment Weekly * Financial Times * Shelf Awareness * The Guardian * Sunday Times * BBC * Esquire * Good Housekeeping * Elle

Lisa Taddeo pisala je za časopise New York, Esquire, Elle, Glamour i mnoge druge publikacije. Njezina publicistička djela obuhvaćena su antologijama Best American Sports Writing i Best American Political Writing, a njezine novele osvojile su dvije nagrade Pushcart.

 

StraniceStranice
276
 
UvezUvez
Meka
 
ŠirinaŠirina
162
 
VisinaVisina
240
 
DebljinaDebljina
20
 
ISBN/EAN:
ISBN/EAN:
9789531428736
 
Kupci koji su gledali ovaj proizvod, pogledali su i…