Info
Kategorije
0
0,00kn
Vaša košarica je prazna.
Brza narudžba
adresa e-pošte / članski broj:
Lozinka:
 
KNJIGE  /  Kriminalistički romani / 

CATALANOTTIJEVA METODA

 
 
 
CATALANOTTIJEVA METODA
CATALANOTTIJEVA METODA
Kataloški br.: 130146
Cijena: 99,00 KN
Klupska cijena: 89,90 KN
Opis
Pojedinosti
Mišljenja

Još jedna istraga omiljenog istražitelja

Lomljivi komesar Montalbano u zakašnjeloj romantičnoj hormonalnoj oluji proživljava svoj labuđi pjev s mladom forenzičarkom, s kojom je stjecajem okolnosti angažiran k rješavanju ubojstva voditelja i redatelja malene amaterske kazališne družbe. Carmelo Catalanotti svojim posve neobičnim, ekstravagantnim poimanjem kazališta u morbidne situacije upliće desetak entuzijasta.

U vrlo složenu radnju, znalačke gradacije, autor unosi i elemente neprihvatljiva stanja u talijanskoj političkoj i gospodarskoj zbilji u kojoj teško prolaze navlastito mlađi ljudi.
Vazda hedonistički raspoložen, ali vazda i ispunjen empatijom prema potrebitim ljudima, policijski komesar Montalbano dolazi do zaključka da i nema valjanog policijskog inspektora koji nije u stanju proniknuti u dušu ljudskih bića. U tome ga je senzibilni i duhoviti autor velikog i svestranog životnog i radnog iskustva, uvijek podržavao te stvarao svoje policijske priče od velika odjeka u svim prostorima ovog našeg sve kontroverznijeg svijeta.

StraniceStranice
232
 
UvezUvez
Meka
 
ŠirinaŠirina
150
 
VisinaVisina
230
 
DebljinaDebljina
17
 
ISBN/EAN:
ISBN/EAN:
9789533137018
 
Kupci koji su gledali ovaj proizvod, pogledali su i…