Info
Kategorije
Fiksni tečaj 1 € = 7,53450 KN
0
0,00
Vaša košarica je prazna.
Brza narudžba
adresa e-pošte / članski broj:
Lozinka:
 
KNJIGE  /  Beletristika / 

ŽENA U BIJELOM KIMONU

 
 
 
ŽENA U BIJELOM KIMONU
ŽENA U BIJELOM KIMONU
Kataloški br.: 131011
Cijena: 15,91 € / 119,87 KN
Klupska cijena: 13,26 € / 99,91 KN
Opis
Pojedinosti
Mišljenja

Potresna priča o ženi rastrganoj između svoje kulture i srca te drugoj ženi koja odlazi na put kako bi saznala pravo značenje riječi dom

Japan, 1957. godine

Unaprijed dogovoreni brak 17-godišnje Naoko Nakamura njezinoj će obitelji osigurati dobar položaj u njihovoj tradicionalnoj japanskoj zajednici. Ali Naoko se zaljubila u američkog mornara, a uda li se za njega, nanijet će veliku sramotu cijeloj svojoj obitelji. Kad je obitelj saznala da Naoko nosi mornarevo dijete, izopćili su je pa je prisiljena donositi nezamislive odluke čije će posljedice trpjeti budući naraštaji.

 

Amerika, danas

Dok se skrbi za svojeg oca na umoru, Tori Kovač pronalazi pismo u kojem nalazi nevjerojatno otkriće. Tori kreće na put kako bi saznala istinu, a putovanje je odvodi u udaljeni ribarski grad u Japanu gdje se mora suočiti s demonima prošlosti kako bi pronašla put iskupljenja.

 

 

Žena u bijelom kimonu prekrasno je svjedočanstvo o nepobjedivoj nadi, čak i kada su kulturološke i obiteljske obaveze tako čvrsto određene. Veselim se da ću čitati još nešto od ove nadarene spisateljice.”

Kelli Estes, autorica bestselera The Girl Who Wrote in Silk

“Roman Ane Johns Žena u bijelom kimonu snažan je i dirljiv književni prvijenac. Sjajno i vrhunsko proučavanje nesalomljivosti ljudskoga duha u pozadini poslijeratnoga Japana. Iznimna i emocionalno uvjerljiva priča proteže se od kulturoloških svađa zbog braka, majčine hrabre odlučnosti da po svaku cijenu zaštiti svoju kćer i kćerine potrage za istinom.

Svidjela mi se ova knjiga!”

Karen Dionne, autorica bestselera The Marsh King’s Daughter

 

Prije no što se okrenula pisanju, Ana Johns studirala je novinarstvo i više od 20 godina radila na polju kreativnog izražavanja. Iako je Žena u bijelom kimonu plod mašte, radnja je zasnovana na stvarnim događajima i pričama, uključujući njezinu vlastitu priču, ili bolje rečeno, njezina oca.

 

IlustratorIlustrator
ANA JOHNS
 
PrevoditeljPrevoditelj
VIDA MILEK
 
StraniceStranice
344
 
UvezUvez
Meka
 
ŠirinaŠirina
142
 
VisinaVisina
23
 
DebljinaDebljina
200
 
ISBN/EAN:
ISBN/EAN:
9789531429375
 
Kupci koji su gledali ovaj proizvod, pogledali su i…