Info
Kategorije
Fiksni tečaj 1 € = 7,53450 KN
0
0,00
Vaša košarica je prazna.
Brza narudžba
adresa e-pošte / članski broj:
Lozinka:
 
KNJIGE  /  Savjetnici  /  Samopomoć / 

TKANJE ŽIVOTA

 
 
 
TKANJE ŽIVOTA
TKANJE ŽIVOTA
MIRJANA KRIZMANIĆ
Kataloški br.: 131086
Cijena: 13,14 € / 99,00 KN
Klupska cijena: 11,93 € / 89,89 KN
Opis
Pojedinosti
Mišljenja

Osvježeno i prošireno izdanje velikog domaćeg hita!

Prvo izdanje Tkanja života objavljeno je 2009. godine i odmah je osvojilo srca čitatelja. Knjiga je prodana u više od 100 tisuća primjeraka čime je postala najprodavaniji domaći naslov u zadnjih trideset godina. Nakon 11 godina pred vama je novo i dopunjeno izdanje ovog bestselera.

Naša ugledna psihologinja Mirjana Krizmanić u Tkanju života, svom prvijencu iz područja popularne psihologije, bavi se svakodnevnim životnim situacijama. Opisuje pojave i odnose s drugim ljudima s kojima se susrećemo na svome životnom putu, govori nam o prijateljstvu, odabiru životnog partnera, braku, o međuljudskim odnosima i ljudskoj solidarnosti, o potrebi osluškivanja sebe te o tome kako si možemo pomoći kad se moramo suočiti s negativnim emocijama, neuspjesima i teškim životnim situacijama. No, trebamo se znati nositi i s uspjehom i pozitivnim emocijama.

Veliko je umijeće cijeniti ono što imamo jer težeći nečemu još nedostignutom, ne vidimo i nismo zadovoljni onim što već posjedujemo, a potreba da ostvarimo životno zadovoljstvo i budemo sretni ne mijenja se unatoč koronavirusu, potresima, poplavama, gospodarskoj krizi i nizu drugih nevolja koje su nas zadesile u posljednje vrijeme.

Tkanje života pomoglo je brojnim čitateljima da u svoj život unesu zadovoljstvo i sreću. Neka vam i u novim okolnostima, kad se svijet susreće s dosad najvećom pandemijom i čestim prirodnim nepogodama, ova knjiga pomogne da otkrijete zadovoljstvo i veselje u malim stvarima, kako biste se lakše nosili s problemima i nevoljama te živjeli sretnim i ispunjenim životom. 
StraniceStranice
188
 
UvezUvez
Meka
 
ŠirinaŠirina
140
 
VisinaVisina
15
 
DebljinaDebljina
200
 
ISBN/EAN:
ISBN/EAN:
9789535203216
 
Kupci koji su gledali ovaj proizvod, pogledali su i…