Info
Kategorije
0
0,00
Vaša košarica je prazna.
Brza narudžba
adresa e-pošte / članski broj:
Lozinka:
 
KNJIGE  /  Ljubavni romani / 

LORD KOJEM SAM PISALA

 
 
 
LORD KOJEM SAM PISALA
LORD KOJEM SAM PISALA
ELIZABETH BOYLE
Super rabat
Kataloški br.: 131268
Cijena: 18,57 €
Klupska cijena: 14,60 €
Opis
Pojedinosti
Mišljenja

Drugi nastavak šarmantne i duhovite serije povijesnih ljubavnih romana suvremene američke kraljice žanra

Kada se javila na oglas u novinama, Daphne Dale nije ni sanjala da će pronaći pravu ljubav. Sad ima priliku upoznati svog nepoznatog prosca, ali to znači otputovati na Tabithino vjenčanje i to u gnijezdo zakletih obiteljskih neprijatelja. Svi znaju da su Seldoni strašni razvratnici i ženskari, ali Daphne će pretrpjeti bilo što za neizmjernu sreću koja je čeka odmah iza ugla.

Lord Henry Seldon užasnut je posljednjim dodatkom na popisu gostiju njihove kućne zabave – čovjek bi pomislilo da se, nakon nezaboravnog skandala koji je Daphne Dale izazvala na proslavi vojvodinih zaruka, dotična neće usuditi pojaviti i na vojvodinu vjenčanju. Ali evo je, zabada nos tamo gdje joj nije mjesto i izluđuje ga nezaboravnom strašću koja će neprijatelje pretvoriti u ljubavnike.

Elizabeth Boyle autorica je tridesetak povijesno-ljubavnih romana, bestselera New York Timesa i Sunday Timesa. Prije nego što je postala uspješna spisateljica, Elizabeth se bavila pravnim poslovima u Microsoftu.
Njezin prvi roman, Brazen Angel, osvojio je nagradu Dell’s Diamond Debut Award i Romance Writers of America’s RITA Award za njabolju prvu knjigu. Nakon toga slijedile su nominacije i nagrade za njezina djela – Bookseller’s Best Award, National Reader’s Choice Award, Romantic Times Love and Laughter Award i mnoge druge. Živi u Seattleu, u državi Washington, sa suprugom i dvojicom sinova.           
PrevoditeljPrevoditelj
ANDREA MAKSIMOVIĆ
 
StraniceStranice
346
 
UvezUvez
Meka
 
ŠirinaŠirina
143
 
VisinaVisina
200
 
DebljinaDebljina
25
 
Stanica u kataloguStanica u katalogu
80
 
ISBN/EAN:
ISBN/EAN:
9789531429740
 
Kupci koji su gledali ovaj proizvod, pogledali su i…