Info
Kategorije
Fiksni tečaj 1 € = 7,53450 KN
0
0,00
Vaša košarica je prazna.
Brza narudžba
adresa e-pošte / članski broj:
Lozinka:
 
KNJIGE  /  Savjetnici  /  Samopomoć / 

NALIČJE SPOZNAJE

 
 
 
NALIČJE SPOZNAJE
NALIČJE SPOZNAJE
LARI & MARI
Kataloški br.: 131318
Cijena: 13,26 € / 99,91 KN
Klupska cijena: 3,50 € / 26,37 KN
Opis
Pojedinosti
Mišljenja

NALIČJE SPOZNAJE je izvrstan peti psihološki roman našeg glasovitog književnog dvojca Lari Mari :

 

DUBOKA I INTRIGANTNA POTRAGA ZA LJUBAVI KOJA OSLOBAĐA OKOVE DUŠE.

 

ŽIVOT TE NAPADNE NAGLO , A DA NE NAJAVI SVOJ BURNI DOLAZAK.

 

Život je šala. Jedna velika šala. Našali se s nama kad odabiremo životne uloge koje nam ne stoje. Uzmemo li ih prerano tjeraju nas na odgovornost koja nam je u tom trenutku suviše teška, neshvatljiva. Želio bi nam dodijeliti sreću, ali mi uporno odabiremo tugu. Je li ona posljedica naših krivih uvjerenja i loših izbora ili se tuga sama prikrade i zalijepi za naša pleća?

Volim život, ali on sa mnom zbija šale. Smije mi se. Poigrava se. Dovodi me u nezavidne situacije. Napadne naglo, a da ne najavi svoj burni dolazak. Pratim njegovu igru. Pokušavam ga preduhitriti. Izbjeći smijeh koji u sebi skriva patnju ili se odvažiti na patnju očekujući sreću koja izviruje iz njene srži. On likuje i uvijek pobjeđuje. A kad dokučimo da život ima i naličje otvara nam vrata slobode.

JE LI ŽIVOT MAGIJA? VARKA U TRI ČINA? ILI SE IZA SVEGA KRIJE ČETVEROLISNA DJETELINA?

Književni dvojac Larí Marí i u svom nas petom psihološkom romanu duhovnom pronicljivošću i psihoanalitičkom preciznošću uvodi u podzemne hodnike duše u kojima se susrećemo sami sa sobom, ali i s najdubljim tajnama koje ljudski um pohranjuje, boreći se da nikada ne isplivaju na svjetlo dana.

Larissa Kunić i Marieta Kola dobitnice su književne nagrade Kiklop, začetnice novog književnog pravca nazvanog Proza koja liječi i autorice čiji su romani uvršteni u stalni postav Britanske kraljevske knjižnice u Londonu.  Vlasnice su opatijske ordinacije Entera Clinic, u kojoj već 25 godina pomažu klijentima, a njihova proza koja liječi produžena je ruka njihovog savjetodavnog djelovanja.

StraniceStranice
282
 
UvezUvez
Meka
 
ŠirinaŠirina
142
 
VisinaVisina
200
 
DebljinaDebljina
21
 
Stanica u kataloguStanica u katalogu
67
 
ISBN/EAN:
ISBN/EAN:
9789531429924
 
Kupci koji su gledali ovaj proizvod, pogledali su i…