Info
Kategorije
0
0,00kn
Vaša košarica je prazna.
Brza narudžba
adresa e-pošte / članski broj:
Lozinka:
 
KNJIGE  /  Znanje / 

BIJES

 
 
 
BIJES
BIJES
BOB WOODWARD
Kataloški br.: 132514
Cijena: 159,00 KN
Klupska cijena: 129,90 KN
Opis
Pojedinosti
Mišljenja

Uvid u lik i djelo jednog od najkontroverznijih američkih predsjednika – Donalda Trumpa

U 17 snimljenih razgovora s autorom ove knjige Bobom Woodwardom, u razdoblju od sedam burnih mjeseci, predsjednik Donald Trump daje nevjerojatno slikovit uvid u svoj um, a rezultat je autoportret koji je jednim dijelom demanti, a jednim ratoborna razmjena pomiješana s iznenađujućim trenucima sumnje kad komentira opasnosti koje prijete njegovu mandatu i ono što naziva “dinamitom iza svakih vrata”.

U ključnim točkama Bijes pokazuje kako su se Trumpove reakcije na sve krize 2020. temeljile na instinktima, navikama i stilu koji razvio tijekom prve tri godine predsjedničkog mandata.

Prisjećajući se prvih dana Trumpova mandata, Bijes otkriva napore ministra obrane Jamesa Mattisa, ministra vanjskih poslova Rexa Tillersona i ravnatelja američke Nacionalne obavještajne agencije Dana Coatsa da sačuvaju sigurnost zemlje dok predsjednik uništava svaki privid kolegijalnoga donošenja odluka o pitanjima nacionalne sigurnosti.

Bijes je rezultat nekoliko stotina sati razgovora sa svjedocima iz prve ruke te bilješki, e-mailova, dnevnika, kalendara i povjerljivih dokumenata brojnih sudionika. Woodward je nabavio i 25 dosad neobjavljenih privatnih pisama koja je Donald Trump razmijenio s vođom Sjeverne Koreje Kimom Jongom Unom. Za vezu dvojice državnih vođa Jong Un piše da je kao iz “filma fantastike.”

Trump uvjerava Woodwarda da će pobijediti Covid-19 i gospodarsku kataklizmu. “Ništa se ne brini, Bobe. U redu?” rekao je Trump autoru u srpnju 2020. “Ništa se ne brini. Napisat ćemo još jednu knjigu. Vidjet ćeš da sam imao pravo.”

 

StraniceStranice
496
 
UvezUvez
Meka
 
ŠirinaŠirina
163
 
VisinaVisina
240
 
DebljinaDebljina
35
 
ISBN/EAN:
ISBN/EAN:
9789533237114
 
Kupci koji su gledali ovaj proizvod, pogledali su i…