Info
Kategorije
0
0,00kn
Vaša košarica je prazna.
Brza narudžba
adresa e-pošte / članski broj:
Lozinka:
 
KNJIGE  /  NOVITETI / 

TIJELO-ZNANJE O SVIJETU OKO NAS

 
 
 
TIJELO-ZNANJE O SVIJETU OKO NAS
TIJELO-ZNANJE O SVIJETU OKO NAS
Novost
Kataloški br.: 132597
Cijena: 99,00 KN
Klupska cijena: 89,90 KN
Opis
Pojedinosti
Mišljenja

Richard Walker
LJUDSKO TIJELO

Trodimenzionalni vodič kroz anatomiju

Impresivna knjiga za djecu i odrasle

Ljudsko je tijelo složeno, nevjerojatno, jezivo, ali ponajviše od svega, ono je izuzetno. Kreće se, osjeća, razmišlja i raste, a istovremeno je sposobno za razmnožavanje, obnavljanje i samoobranu.

Godina je 1839., studenti ste medicine i prvi put odlazite na obdukciju. Pod budnim okom profesora Walkera rastvorite sloj po sloj ljudskog tijela i otkrijte sve njegove tajne. U ljudskom je tijelo ukupno 12 sustava koji međusobno surađuju da bi ono funkcioniralo „U biti, ljudsko je tijelo paukova mreža elemenata koji svi zajedno rade kako bi nam omogućili da živimo.“

Kako ispod kože izgleda glava, od kojih je kostiju i mišića sastavljena, koja je funkcija mozga, tog najznačajnijeg ostvarenja prirode, te kako živci prenose informacije mozgu, doznat ćete u ovoj nevjerojatnoj knjizi. Što se sve nalazi u prsnom košu te kako radi dišni i krvožilni sustav, koji se sve organi nalaze u trbuhu, kako su povezani, isprepleteni i smješteni te koja je funkcija svakog od njih, otkrit ćete rastvarajući sloj po sloj ove zadivljujuće knjige.

Osobitost ove knjige prekrasne su višeslojne iskakalice – ilustracije koje su suvremenim tehnikama rezanja papira postale trodimenzionalne – otkrit će kako izgleda ljudsko tijelo ispod kože, kao da se nalazite u obdukcijskoj sali.

Tekst je jasan i jednostavan, na pristupačan način objašnjava vrlo složenu međusobnu povezanost organa i otkriva kako funkcioniraju pluća, srce, oči, mišići, mozak... I najvažnije, pokazat će djetetu kako je ljudsko tijelo očaravajuć i složen mehanizam, kako jedan bez drugog organi ne mogu opstati te mozak svemu tome vješto dirigira. Ova nevjerojatno impresivna knjiga oduševit će svako dijete i očarati odrasle.
StraniceStranice
96
 
UvezUvez
Tvrda
 
ŠirinaŠirina
237
 
VisinaVisina
290
 
DebljinaDebljina
15
 
Stanica u kataloguStanica u katalogu
66
 
ISBN/EAN:
ISBN/EAN:
9783625120520
 
Kupci koji su gledali ovaj proizvod, pogledali su i…