Info
Kategorije
0
0,00kn
Vaša košarica je prazna.
Brza narudžba
adresa e-pošte / članski broj:
Lozinka:
 
KNJIGE  /  Mali svijet / 

KOMPLET-WINNIE THE POOH

 
 
 
KOMPLET-WINNIE THE POOH
KOMPLET-WINNIE THE POOH
Novost
Kataloški br.: 132613
Cijena: 89,70 KN
Klupska cijena: 79,91 KN
Proizvoda nema na zalihi.
Opis
Pojedinosti
Mišljenja

Zbirka slikovnica Pouke iz Stojutarske šume donosi vam priče koje će predšklocima pomoći u sretnijem odrastanju. Medvjedić Winnie Pooh i njegovi simpatični prijatelji na zabavan, duhovit i djeci blizak način prenose važne životne mudrosti o prijateljstvu, obiteljskim i društvenim pravilima te vrijednostima koje treba usvojiti. Ove prekrasno ilustrirane i poučne slikovnice sigurno će biti priče kojima će se maleni rado vraćati.

Uživajte u Poukama iz Stojutarske šume uz svoje dijete i pomozite mu usvojiti pozitivne vrijednosti i optimističan pogled na život.

POSJET LIJEČNIKU
Vrijeme je za liječnički pregled! Pooh prvi put ide kod liječnika i pomalo se plaši jer ne zna što ga tamo čeka. Uskoro će otkriti da je liječnik osoba koja nam pomaže da budemo zdravi kako bismo se mogli igrati i biti veseli.

BUDI STRPLJIV
Svi se dobro sjećamo kako je teško dočekati početak rođendanske proslave! U ovoj priči nestrpljivi medvjedić Pooh uči kako skratiti vrijeme dok mora čekati. U dobrome društvu vrijeme uvijek brže prolazi.

NE BOJ SE
Kada padne mrak, sve nekako izgleda drugačije, a ponekad i strašnije. Nekad nas i priče mogu uplašiti. U ovoj poučnoj priči maleni Poohovi prijatelji pobjeđuju strah znanjem i učenjem. Lijepim mislima i toplim riječima uvijek se lakše odagna strah.

Stanica u kataloguStanica u katalogu
51
 
ISBN/EAN:
ISBN/EAN:
3858892912041
 
Kupci koji su gledali ovaj proizvod, pogledali su i…