Info
Kategorije
0
0,00
Vaša košarica je prazna.
Brza narudžba
adresa e-pošte / članski broj:
Lozinka:
 
KNJIGE  /  Kriminalistički romani / 

PRAVI SE MRTVA

 
 
 
PRAVI SE MRTVA
PRAVI SE MRTVA
ANGELA MARSONS
Super rabat
Kataloški br.: 132746
Cijena: 15,91 €
Klupska cijena: 13,26 €
Opis
Pojedinosti
Mišljenja

Mrtvi ne mogu odavati tajne… osim ako imate dobro uho za slušanje

Nađeno je tijelo djevojke, a zatim je napadnuta druga djevojka, i svima je jasno da je na djelu serijski ubojica – ali koliko će tijela otkriti? I tko je sljedeći?


Razbijeno lice djevojke tupo zuri prema plavom nebu, a zemlja joj se prosipa iz usta. Također, sto muha lebdi iznad te krvave zbrke. Westerleyjev istraživački pogon nije za one slabijeg srca. 'Farma tijela' istražuje ljudsku razgradnju, a njezini stanovnici su leševi u raznim stadijima raspadanja. No kad detektivka Kim Stone i njezin tim ondje pronađu netom odbačeno tijelo mlade žene, čini se da je ubojica otkrio savršeno mjesto za skrivanje svojih zločinačkih pothvata.


Tada je napadnuta i druga djevojka te ostavljena da tako umre, drogirana je i usta su joj natrpana zemljom. Stoneu i timu je jasno da je na djelu serijski ubojica – ali  koliko će tijela oni pronaći? I tko je sljedeći? Kad lokalni novinar, Tracy Frost, nestane, ulog se podiže. Čini se da prošlost drži ključ tajni ubojice – no  može li Kim otkriti istinu prije nego što uvrnuti, oštećeni um pronađe svoju sljedeću žrtvu?

PrevoditeljPrevoditelj
IGOR RENDIĆ
 
StraniceStranice
374
 
UvezUvez
Meka
 
ŠirinaŠirina
142
 
VisinaVisina
200
 
DebljinaDebljina
26
 
Stanica u kataloguStanica u katalogu
80
 
ISBN/EAN:
ISBN/EAN:
9789531430586
 
Kupci koji su gledali ovaj proizvod, pogledali su i…