Info
Kategorije
Fiksni tečaj 1 € = 7,53450 KN
0
0,00
Vaša košarica je prazna.
Brza narudžba
adresa e-pošte / članski broj:
Lozinka:
 
KNJIGE  /  Kompleti / 

KOMPLET-PAPE+SVETIŠTA+KATOLIČKA CRKVA

 
 
 
KOMPLET-PAPE+SVETIŠTA+KATOLIČKA CRKVA
KOMPLET-PAPE+SVETIŠTA+KATOLIČKA CRKVA
Kataloški br.: 134312
Cijena: 111,89 € / 843,04 KN
Klupska cijena: 89,85 € / 676,97 KN
Opis
Pojedinosti
Mišljenja
 

KATOLIČKA CRKVA U HRVATSKOJ izdanje je od nacionalne važnosti, jedinstveno na hrvatskom tržištu. O Katoličkoj crkvi u Hrvatskoj dosad je napisano mnogo knjiga. U njima se na Crkvu gledalo kao na vjersku ustanovu kojoj je osnovna namjena širenje duhovnog nauka. Ovo izdanje ide korak dalje i donosi sveobuhvatan pregled Crkve u Hrvatskoj nekoć i danas… I to iz raznih perspektiva jer je sagledava očima teologa, povjesničara, povjesničara umjetnosti i etnologa.

Katolička crkva u Hrvatskoj živo je tkivo koje se duboko ukorijenilo u mnoge hrvatske domove, i to prije mnogo stoljeća. Rezultat toga brojna su umjetnička dostignuća – od velebnih katedralnih i župnih crkava do čudesnih primjera sakralnog slikarstva i kiparstva. A tu su i stoljetni običaji povezani s našim vjerskim blagdanima koje vjernici prakticiraju svake godine i ne dopuštaju da se otmu zaboravu.


 

Knjiga SVETIŠTA I DUHOVNA SREDIŠTA CRKVE U HRVATA donosi 127 svetišta posvećenih Majci Božjoj te drugim važnim hrvatskim i stranim svecima. Hrvatski je narod duboko ukorijenjen u kršćansku kulturu i tradiciju. Pregled svetišta, prošteništa, zavjetnih crkava i mjesta kamo je hrvatski čovjek od davnina do današnjeg dana s molitvama na usnama kročio svjedoči o njegovoj iskrenoj privrženosti kršćanskim vrednotama te predstavlja tek jedan mali podsjetnik na neizostavni dio identiteta hrvatskog naroda.


 

Doznajte sve o uzbudljivim životima svih poglavara Katoličke crkve uz knjigu PAPE – odgovori na sva pitanja. Ovo izdanje, jedinstveno na hrvatskom tržištu, na jednome mjestu sažima čak dvije tisuće godina papinstva, a ujedno nam priča i uzbudljivu, i nerijetku burnu, priču o povijesti Katoličke crkve i njezinih poglavara. Uz nju ćete se prisjetiti mnogih već poznatih činjenica te otkriti mnogo toga što još niste znali. U tome će vam pomoći i zanimljive priče iz života 266 papa, uključujući Ivana Pavla II. i papu Franju, koji su ostavili neizbrisiv trag u ljudskoj povijesti, ali i danas pozitivno utječu na milijune ljudi diljem svijeta.

ŠirinaŠirina
240
 
VisinaVisina
305
 
ISBN/EAN:
ISBN/EAN:
3858892912669
 
Kupci koji su gledali ovaj proizvod, pogledali su i…