Info
Kategorije
BESPLATNI TELEFON 0800 10 16UČLANJENJEREGISTRACIJA
0
0,00
Vaša košarica je prazna.
Brza narudžba
adresa e-pošte / članski broj:
Lozinka:
 
KNJIGE  /  Mali svijet  /  Romani i lektira / 

OTAC BOŽIĆ I JA

 
 
 
OTAC BOŽIĆ I JA
OTAC BOŽIĆ I JA
MATT HAIG
Kataloški br.: 134510
Cijena: 11,93 €
Klupska cijena: 10,61 €
Opis
Pojedinosti
Mišljenja

Od autora velikih uspješnica Dječak zvan Božić i Djevojčica koja je spasila Božić

Nek' borba za Božić počne!

Nije uvijek lako odrastati kao jedan od tek nekolicine ljudskih bića u Elfhelmu, čak i ako su te posvojili nedavno vjenčani Otac Božić i Mary Božić. Za početak, vilenjačka škola može biti prilično naporna kada moraš svakodnevno pjevati božićne pjesme – čak i u srpnju – i kad ne uspijevaš položiti nijedan ispit za izradu igračaka. Osim toga, vani zna biti i jako, jako hladno.
No kad ljubomorni Uskrsni Zec i njegova vojska zečeva odluče napasti Elfhelm i spriječiti božićnu proslavu, Amelia, njezina nova obitelj i vilenjaci moraju spasiti Božić, prije no što bude prekasno…

Osim što je jedan od najprodavanijih autora za odrasle, Matt Haig dobitnik je nagrada Blue Peter Book Award i Smarties Book Prize te je za svoje priče za djecu i mlade triput bio nominiran za Carneige Medal. Inspiraciju za pisanje božićnog serijala dobio je kad ga je sin upitao što misli kakav je Otac Božić bio kad je bio mali.

 

Chris Mould već je sa 16 godina upisao umjetničku akademiju. Dobitnik je nagrade Nottingham Children’s Book Award te je bio predložen za nagradu Sheffield Children’s Book Award. Obožava svoj posao, a posebno voli pisati i oslikavati knjige kakve bi volio imati na svojim policama dok je bio dječak. Oženjen je i ima dvoje djece te s obitelji živi u Yorkshireu.

„Knjiga koja će vratiti radost Božiću.“
Jeanette Winterson

PrevoditeljPrevoditelj
MIRJANA PAIĆ JURINIĆ
 
StraniceStranice
298
 
UvezUvez
Meka
 
ŠirinaŠirina
142
 
VisinaVisina
200
 
DebljinaDebljina
23
 
ISBN/EAN:
ISBN/EAN:
9789531431040
 
Kupci koji su gledali ovaj proizvod, pogledali su i…