Info
Kategorije
BESPLATNI TELEFON 0800 10 16UČLANJENJEREGISTRACIJA
0
0,00
Vaša košarica je prazna.
Brza narudžba
adresa e-pošte / članski broj:
Lozinka:
 
KNJIGE  /  Savjetnici / 

ISCIJELITE SE S POMOĆU BOJA

 
 
 
ISCIJELITE SE S POMOĆU BOJA
ISCIJELITE SE S POMOĆU BOJA
Kataloški br.: 135277
Cijena: 13,14 €
Klupska cijena: 11,93 €
Opis
Pojedinosti
Mišljenja

Iscijelite se s pomoću boja – blagotvoran učinak odavno je poznat u različitim kulturama diljem svijeta.

Oslobodite se stresa i obnovite svoju vitalnost blagotvornim djelovanjem boja. Boje utječu na sve nas, često i više nego što smo svjesni – Iscijelite se s pomoću boja. Mnoga istraživanja pokazuju da one mogu djelovati stimulirajuće i umirujuće na čovjekovo fizičko, psihičko i duhovno zdravlje. Boje mogu povratiti narušenu ravnotežu našeg organizma.

Iscjeljujući i blagotvoran učinak boja odavno je poznat u različitim kulturama diljem svijeta. Od starog Egipta, Grčke pa do Indije, Kine i sjevernoameričkih Indijanaca. U novije doba boje se sve češće primjenjuju za liječenje različitih vrsta upala i alergija, astme, reumatskih bolova. Primjenjuju se za probleme povišenog krvnoga tlaka, poremećaja rada srca, pretilosti, glavobolja i mučnina, hormonalnih smetnji te psihičkih tegoba poput stresa, tjeskobe, depresije, nesanice i strahova.

U knjizi američki duhovni učitelj i iscjelitelj Ted Andrews predstavlja drevne metode i tehnike koje će vam pomoći razviti vlastiti sustav iscjeljivanja pomoću boja. Primjenom laganih i ugodnih vježbi opisanih u ovom jednostavnom i kratkom vodiču naučit ćete osnovne tehnike iscjeljivanja bojama. Pomoći će vam razviti svoju urođenu sposobnost osjeta za boje te projicirati i apsorbirati njihova iscjeljujuća svojstva kako biste se oslobodili stresa i obnovili svoju vitalnost.

StraniceStranice
120
 
UvezUvez
Meka
 
ŠirinaŠirina
155
 
VisinaVisina
235
 
DebljinaDebljina
10
 
ISBN/EAN:
ISBN/EAN:
9789535202684
 
Kupci koji su gledali ovaj proizvod, pogledali su i…