Info
Kategorije
Fiksni tečaj 1 € = 7,53450 KN
0
0,00
Vaša košarica je prazna.
Brza narudžba
adresa e-pošte / članski broj:
Lozinka:
 
KNJIGE  /  Savjetnici  /  Samopomoć / 

TAJNA OTPUŠTANJA

 
 
 
TAJNA OTPUŠTANJA
TAJNA OTPUŠTANJA
GUY FINLEY
Kataloški br.: 138529
Cijena: 13,14 € / 99,00 KN
Klupska cijena: 11,93 € / 89,89 KN
Opis
Pojedinosti
Mišljenja

Ova knjiga donosi nove ideje, metode i koncepte koji vam mogu pomoći da poboljšate svoj život i ponovno ovladate njime. Ovog trenutka možda robujete uspomenama i iskustvima iz prošlosti, kao i stresu i aktualnim poteškoćama. Bilo da je riječ o problemima na poslu, u školi ili vezi, financijskim nedaćama ili nečemu drugom, sve to utječe na vas i iz dana u dan sve vam je teže.

 

Katkad možda imate osjećaj da vam je potrebno samo malo kako biste uspjeli izaći na kraj s problemima, a poput mnogih drugih ljudi, uvjereni ste da je u životu korisno i malo patiti. To je pogrešno jer patnja nije korisna, smatra Finley. No, kako je se riješiti? Patnja ne dokazuje da znate što znači brinuti se o drugima ili o sebi. Ona samo dokazuje da niste sagledali svoje predodžbe o brizi jer inače ne biste bili tako nemarni prema sebi.

 

Knjiga donosi i devet moćnih načina koji će vas uputiti u to kako se riješiti opčinjenosti patnjom. Sve metode i ideje osmišljene su tako da vam donesu mir, radost i sreću kakve još niste upoznali, a u ovoj knjizi naići ćete i na brojne primjere kako su to učinili drugi ljudi te ćete vidjeti kako možete i sami primijeniti njihova iskustva.

 

Ova knjiga uistinu će vam pomoći da promijenite svoj život nabolje i zavolite nove sebe!

UvezUvez
Meka
 
ISBN/EAN:
ISBN/EAN:
9789535204084