Info
Kategorije
Fiksni tečaj 1 € = 7,53450 KN
0
0,00
Vaša košarica je prazna.
Brza narudžba
adresa e-pošte / članski broj:
Lozinka:
 
KNJIGE  /  Mali svijet  /  Slikovnice, priče i igra / 

KOMPLET-SLIKOVNICE 2

 
 
 
KOMPLET-SLIKOVNICE 2
KOMPLET-SLIKOVNICE 2
Kataloški br.: 138834
Cijena: 44,95 € / 338,68 KN
Klupska cijena: 33,05 € / 249,02 KN
Opis
Pojedinosti
Mišljenja

Slikovnica ŽABECEDA je namijenjena djeci vrtićkog i ranog osnovnoškolskog uzrasta, a pogodna je i za izvedbe u obliku igrokaza, recitacija i školskih/vrtićkih priredbi.
Ova duhovita, vesela i razigrana slikovnica pomoći će svakom djetetu da nauči slova. Za ilustracije je zaslužan naš ilustrator svjetskoga glasa i dobitnik brojnih nagrada, Tomislav Torjanac, a stihove je napisala Mihaela Velina. Slikovnica prati zgode nestašnoga žapca koji  mališane vodi kroz sva slova abecede. Djeca će uživati u zabavnim rimama i ovladati abecedom u trenu!


DJEČJI BONTON vesela je slikovnica koja kroz zabavu i igru uči djecu kako se lijepo ponašati.Mnogo je stvari kojima bismo svakako trebali podučiti najmlađe članove obitelji, a lijepo ponašanje zauzima vrlo visoko mjesto među prioritetima. Srećom pa postoji slikovnica Dječji bonton autorice Ivanke Borovac uz koju će maleni brzo i lako svladati osnovna pravila lijepog ponašanja te se pritom i jako dobro zabaviti. Slikovnicu krase predivne ilustracije koje je naslikao Patricio Alejandro Aguero Marino


MACA PAPUČARICA jedna je od najljepših dječjih priča. Ovaj klasik dječje književnosti, uvršten u lektiru za drugi razred osnovne škole, nadahnuto je oslikala Marsela Hajdinjak. Maca Papučarica, slovenske spisateljice Ele Peroci, prekrasna je i poučna priča koja će podjednako će oduševiti i djecu i odrasle, a velika tiskana slova s lakoćom će čitati i početnici u čitanju.


ŽIVOTINJSKA ABECEDA je duhovita, vesela i razigrana slikovnica uz koju će vaši mališani brzo i lako naučiti sva slova abecede.
Što sve klopa antilopa? Po čemu se bubamara razlikuje od bumbara? Zašto ljama nije dama? Kakva rebra ima zebra? Neodoljiva Životinjska abeceda vodi dijete kroz očaravajući svijet životinja, od A do Ž, od antilope do žirafe. Ovdje će naći čak i životinju koja počinje slovom Đ!

 

 

UvezUvez
Tvrda
 
ISBN/EAN:
ISBN/EAN:
3858892913789
 
Kupci koji su gledali ovaj proizvod, pogledali su i…