Info
Kategorije
Fiksni tečaj 1 € = 7,53450 KN
0
0,00
Vaša košarica je prazna.
Brza narudžba
adresa e-pošte / članski broj:
Lozinka:
 
KNJIGE  /  Kriminalistički romani / 

KOMPLET-KRIMI ROMANI 3 (DŽEPNO IZDANJE)

 
 
 
KOMPLET-KRIMI ROMANI 3 (DŽEPNO IZDANJE)
KOMPLET-KRIMI ROMANI 3 (DŽEPNO IZDANJE)
Kataloški br.: 138842
Cijena: 19,87 € / 149,71 KN
Klupska cijena: 15,91 € / 119,87 KN
Opis
Pojedinosti
Mišljenja

Gledam te 
Kada Ella Longfield načuje dva atraktivna mladića kako u vlaku očijukaju s dvjema tinejdžericama, smatra to beznačajnim… sve dok ne shvati da su tek izišli iz zatvora, i tada je njezin majčinski nagon potakne da bude na velikom oprezu. No u trenutku kada odluči pozvati pomoć, nešto je zaustavi. Kada se sljedeći dan probudi, na vijestima čuje da je jedna od tih djevojaka, lijepa zelenooka Anna Ballard, nestala.


Vrati me
Fin i Layla zaljubljeni su par na odmoru u Francuskoj. Nakon kratkog predaha u vožnji autocestom Fin se vraća u automobil, no Leyli se u tom trenutku gubi svaki trag. To je barem ono što je ispričao policiji. Dvanaest godina kasnije Fin je zaručen s Ellen, Laylinom sestrom, a idilu narušavaju nove indicije koje upućuju na činjenicu da je Layla još živa.


A onda je nestala 
Ellie Mack savršeno je dijete. Ima 15 godina, najmlađa je od troje djece u obitelji. Samo ju je nekoliko dana dijelilo od ljetnih praznika. A onda je nestala.
Njezina majka nakon tog traumatičnog događaja pokušava ponovno dovesti svoj život u red. Prošlo je deset godina od djetetova nestanka, sedam od razvoda i samo mjesec dana od posljednjeg pronalaska ikakva traga o Ellienu nestanku.

UvezUvez
Meka
 
JezikJezik
Hrvatski
 
Stanica u kataloguStanica u katalogu
28
 
ISBN/EAN:
ISBN/EAN:
3858892913796
 
Kupci koji su gledali ovaj proizvod, pogledali su i…