Info
Kategorije
0
0,00
Vaša košarica je prazna.
Brza narudžba
adresa e-pošte / članski broj:
Lozinka:
 
KNJIGE  /  Ljubavni romani / 

KOMPLET-LJUBAVNI ROMANI 3 (DŽEPNO IZDANJE)

 
 
 
KOMPLET-LJUBAVNI ROMANI 3 (DŽEPNO IZDANJE)
KOMPLET-LJUBAVNI ROMANI 3 (DŽEPNO IZDANJE)
Kataloški br.: 138859
Cijena: 19,87 €
Klupska cijena: 15,91 €
Proizvoda nema na zalihi.
Opis
Pojedinosti
Mišljenja

Voljeni neprijatelj
Ma koliko bila ponosna i tvrdoglava, Sheena, najljepša kći Dugalda Fergussona, svjesna je da će morati poslušati oca i udati se za groznog Jamesa MacKinniona. Bio je to jedini način za okončanje dugogodišnje zavade između njihovih klanova. No ako i jest tako, neće mu se nikada potpuno predati i pokloniti mu svoje srce.


Igra s vragom
Za razliku od većine njezinih vršnjakinja, Pandora ne sanja o udaji za naočitog i imućnog muškarca plemenitog porijekla. Zapravo, ne želi se nikada udati. Radije bi bila poslovna žena i živjela od vlastita novca. Zato na balovima sjedi u kutu, podalje od svih. No, za vrijeme jednog bala zatečena je u vrlo nezgodnoj situaciji s vraški naočitim muškarcem. Na pomolu je skandal većih razmjera.
 

Nevaljalac ostaje nevaljalac
Prije deset godina nakon gubitka svog imanja, markiz od Bournea, izopćen je iz društva. Nakon toga postat će beskrupulozni suvlasnik najpoznatije londonske kockarnice sa samo jednom željom: da vrati vlasništvo nad svojim imanjem pa makar to uključivalo i brak sa sadašnjom vlasnicom ledi Penelope Marburry. No nju su jedne propale zaruke i razočaranje u muški rod dovele u stanje potpune nezainteresiranosti za nove veze. 

UvezUvez
Meka
 
JezikJezik
Hrvatski
 
ISBN/EAN:
ISBN/EAN:
3858892913802
 
Kupci koji su gledali ovaj proizvod, pogledali su i…