Info
Kategorije
Fiksni tečaj 1 € = 7,53450 KN
0
0,00
Vaša košarica je prazna.
Brza narudžba
adresa e-pošte / članski broj:
Lozinka:
 
KNJIGE  /  Beletristika / 

NAJBOLJA ZABAVA U ŽIVOTU

 
 
 
NAJBOLJA ZABAVA U ŽIVOTU
NAJBOLJA ZABAVA U ŽIVOTU
CLAIRE LOMBARDO
Kataloški br.: 139188
Cijena: 19,78 € / 149,03 KN
Klupska cijena: 17,24 € / 129,89 KN
Opis
Pojedinosti
Mišljenja
Najbolja zabava u životu slojevita je saga o nekoliko generacija čikaške obitelji Sorenson.


U svom udobnom domu u predgrađu, David i Marilyn četiri desetljeća žive u bračnoj sreći i ljubavi. No, skladan roditeljski brak za njihove je četiri već odrasle kćeri nedostižan ideal, i gotovo provokacija! Najstarija Wendy mlada je udovica, a samoću i tugu liječi alkoholom i ljubavnim avanturama. Violet, nekoć perspektivna odvjetnica, sada se gorljivom predanošću posvećuje ulozi majke i supruge. Liza, mlada sveučilišna profesorica, očekuje dijete, no muči je to što ni sama nije sigurna želi li ga. Najmlađa kći, Grace, živi lažnim životom a da to nitko od njezine obitelji i ne sluti.


No, kad se u njihovim životima nakon petnaest godina iznenada pojavi mladi Jonah Bendt, tajni sin jedne od sestara posvojen odmah po rođenju, obiteljska dinamika poprima sasvim novi ritam i smjer, a pred čitateljem se rastvara bogat, dramatičan akvarel života jedne nekonvencionalne američke obitelji, prožet trenucima začudne radosti i nježnosti, ali i dvojbama, strepnjama i tugom.


Claire Lombardo u ovom nam romanu donosi savršeno iznijansiran ekvilibrij različitih emocija i stanja koji međuljudske odnose čine neiscrpnim vrelom patnje… ali i veselja.  
PrevoditeljPrevoditelj
IVANA OSTOJČIĆ
 
UvezUvez
Meka
 
ISBN/EAN:
ISBN/EAN:
9789538400032
 
Kupci koji su gledali ovaj proizvod, pogledali su i…