Info
Kategorije
Fiksni tečaj 1 € = 7,53450 KN
0
0,00
Vaša košarica je prazna.
Brza narudžba
adresa e-pošte / članski broj:
Lozinka:
 
KNJIGE  /  Beletristika / 

NJUJORŠKA TAJNA

 
 
 
NJUJORŠKA TAJNA
NJUJORŠKA TAJNA
ELLA CAREY
Kataloški br.: 139287
Cijena: 15,79 € / 118,97 KN
Klupska cijena: 13,26 € / 99,91 KN
Opis
Pojedinosti
Mišljenja
Dok ratom zahvaćena Europa strepi za svoju sudbinu, a ostatak svijeta snosi posljedice, život Lily Rose može se smatrati gotovo pa savršenim. Bogati roditelji omogućili su joj da boravi u luksuznoj zgradi s pogledom na park te je, unatoč svjetskoj krizi, uspjela zadržati svoj posao iz snova kao glavna kuharica u jednom od najboljih restorana u New Yorku.


No, iako je zahvalna za privilegiran život koji vodi, prisustvo prelijepog Toma Morella, talentiranog kuhara i potomka sicilijanskih useljenika, budi u njoj žudnju za mirisima i zvukovima Sicilije, remeteći idilu života u New Yorku. Međutim, dugi noćni razgovori o mogućim jelima koji bi odagnali misli Njujorčana o sudbinama njihovih sinova koji se bore u ratu naprasno su prekinuti kada Tom dobije poziv u vojsku i sazna da se mora ići boriti na bojišnicama ratom razorene domovine.


Svijet Lily Rose ruši se preko noći i od Toma ostaje samo uspomena na posljednji poljubac. U potrazi za potporom, obraća se svojim roditeljima koji joj postavljaju ultimatum prema kojemu mora prekinuti svoju vezu s Tomom ili u protivnom zauvijek izgubiti obitelj i njihovo nasljedstvo. Srce joj naređuje da ne odustaje, no posljednja nada nestaje kada dobije obavijest da je Tom nestao u borbi. Što će ostati za Lily Rose kada stigne kraj rata?  
PrevoditeljPrevoditelj
DAVOR LERINC
 
UvezUvez
Meka
 
ISBN/EAN:
ISBN/EAN:
9789533238005