Info
Kategorije
Fiksni tečaj 1 € = 7,53450 KN
0
0,00
Vaša košarica je prazna.
Brza narudžba
adresa e-pošte / članski broj:
Lozinka:
 
KNJIGE  /  Ljubavni romani / 

DIVLJAKUŠA

 
 
 
DIVLJAKUŠA
DIVLJAKUŠA
INNA MOORE
Kataloški br.: 139196
Cijena: 13,14 € / 99,00 KN
Klupska cijena: 11,93 € / 89,89 KN
Opis
Pojedinosti
Mišljenja
Ellie Parker temperamentna je i neobuzdana studentica veterine, barem joj nadimak to kaže. Nakon očeva krivičnog djela prisiljena je vratiti se u svoj rodni grad. Novi je početak ne veseli jer je ostavila sve što je godinama gradila, dok je za rodni grad ne vežu nikakva sjećanja.


Chris Robinson staložen je, miran i posvećen kontroli, kao pravi predstavnik snaga reda u tom gradu.


Kuća u koju se Ellie vraća s ocem i bratom nalazi se do kuće čovjeka kojeg Ellie na prvu ni ne prepozna. Od trena kad se ugledaju nakon osam dugih godina razdvojenosti među njima bukne napetost koja ih preko netrpeljivosti, požude i privlačnosti, vodi u neistražene predjele međusobnoga zadovoljstva.
Burne emocije protiv kojih se bore, utječu na sve oko njih, na Chrisovu vezu, na Ellien posao, sve ono što ih čini takvima kakvi jesu. Do trenutka kad se suoče s onime što svi vide osim njih dvoje, prekasno je za izbjeći posljedice. On zbog nje postaje dominantan, ona zbog njega pokorna.


„Protiv prave ljubavi, protiv istinske strasti, protiv potpune pripadnosti ne možeš se boriti, ovome se možeš jedino prepustiti… Zauvijek.“  
UvezUvez
Meka
 
ISBN/EAN:
ISBN/EAN:
9789534974681
 
Kupci koji su gledali ovaj proizvod, pogledali su i…