Info
Kategorije
0
0,00
Vaša košarica je prazna.
Brza narudžba
adresa e-pošte / članski broj:
Lozinka:
 
KNJIGE  /  Kriminalistički romani / 

BILJEŠKE O JEDNOM POGUBLJENJU

 
 
 
BILJEŠKE O JEDNOM POGUBLJENJU
BILJEŠKE O JEDNOM POGUBLJENJU
DANYA KUKAFKA
Kataloški br.: 138941
Cijena: 18,50 €
Klupska cijena: 15,90 €
Opis
Pojedinosti
Mišljenja

Bilješke o jednom pogubljenu surov je krimi roman o vrijednosti empatije i neizbježnoj tragediji.


TI SI OTISAK PRSTA


Ansel Packer bit će pogubljen za dvanaest sati. Zna što je učinio i sada će platiti za svoje zločine. Ali ne želi umrijeti. Želi biti slavljen, želi biti shvaćen.


Gledajući umornim očima triju žena – majke, sestre i detektivke – doznajemo priču Anselova života. Upoznajemo Lavender, očajnu sedamnaestogodišnjakinju koja ga je donijela na svijet; Hazel, sestru Anselove supruge, koja u tišini mora promatrati kako je sestrina veza proždire; Saffy, detektivku na Anselovu tragu, koja je svoj skromni, kaotični život posvetila potrazi za pravdom.


Dok cure sati do Anselova pogubljenja, ove se žene vraćaju u prošlost i pokušavaju rasplesti petlju uništenja i patnje koju su njegove grube ruke omotale oko njihovih života.


Povezujući neprestanu napetost s iznimnom empatijom Danya Kukafka istražuje potresnu ali duhovnu stranu zla i uništenja.


Provokativno, inteligentno, napeto, dirljivo. – Paula Hawkins

Suvremeno remek-djelo ­– Library Journal


O autorici:

DANYA KUKAFKA započela je svoju karijeru kao pomoćna urednica nakon čega je postala književna agentica i naposljetku se preobrazila u vrsnu spisateljicu. Ne voli odavati detalje svog života jer smatra da je njezin rad opisuje daleko bolje nego što bi njezine riječi to mogle učiniti.

PrevoditeljPrevoditelj
DIJANA ĆURKOVIĆ
 
UvezUvez
Meka
 
ISBN/EAN:
ISBN/EAN:
9789531433006
 
Kupci koji su gledali ovaj proizvod, pogledali su i…