Info
Kategorije
0
0,00
Vaša košarica je prazna.
Brza narudžba
adresa e-pošte / članski broj:
Lozinka:
 
KNJIGE  /  Mali svijet  /  Romani i lektira / 

KNJIGA UKRADENIH SNOVA

 
 
 
KNJIGA UKRADENIH SNOVA
KNJIGA UKRADENIH SNOVA
DAVID FARR
Kataloški br.: 138958
Cijena: 18,50 €
Klupska cijena: 15,90 €
Opis
Pojedinosti
Mišljenja

Kada Rachel i Robert pomognu svojem ocu knjižničaru ukrasti zabranjenu knjigu, bivaju uronjeni u svijet prepun opasnosti. Svi su u potrazi za Knjigom ukradenih snova, njihov otac biva uhapšen, a Rachel i Robert bacaju se u bijeg. Pritom moraju otkriti kakve to tajne knjiga krije te pronaći magičnu stranicu koja joj nedostaje.


No zao i proračunat predsjednik Charles Malstain na njihovom je tragu i učinit će sve kako bi im preoteo ono što posjeduju. Kada Rachel i Robert otkriju čarobnu istinu o knjizi, odlučit će učiniti sve u svojoj moći kako bi spriječili da ona dopadne baš njemu u ruke – dođe li do toga, Charles će Malstain vladati zauvijek.


” Uvijek sam vas odgajala tako da imate snažan moralni kompas. Sad ga morate koristiti za spašavanje svog oca. Postoji razlog iz kojeg je želio ukrasti knjigu. Saznajte zašto! Učinite sve što je u vašoj moći da mu pomognete. Znam da vi to možete bolje od ikoga!”


O autoru dječjeg romana Knjiga izgubljenih snova:

David Farr piše za film, televiziju i kazalište. Možda je najpoznatiji po prilagodbi romana Noćni menadžer za BBC-evu ekranizaciju s Hughom Lauriejem i Tomom Hiddlestonom u glavnim ulogama, svojem radu na seriji Obavještajci te filmu Hanna, koji je sada ekraniziran i kao uspješna Amazon Prime serija.

David živi u Londonu, a Knjiga ukradenih snova njegov je prvi roman. To je priča koju je oduvijek htio napisati, i oduvijek je htio da ona bude za djecu.

PrevoditeljPrevoditelj
VESNA VALENČIĆ
 
UvezUvez
Meka
 
ISBN/EAN:
ISBN/EAN:
9789531433105
 
Kupci koji su gledali ovaj proizvod, pogledali su i…