Info
Kategorije
0
0,00
Vaša košarica je prazna.
Brza narudžba
adresa e-pošte / članski broj:
Lozinka:
 
KNJIGE  /  Mali svijet / 

ŠAPICE U ULICI STRAHOVA

 
 
 
ŠAPICE U ULICI STRAHOVA
ŠAPICE U ULICI STRAHOVA
SLAVKO SOBIN
Kataloški br.: 140027
Cijena: 11,93 €
Klupska cijena: 10,61 €
Opis
Pojedinosti
Mišljenja

Slikovnica Šapice u ulici strahova uči nas kako prihvatiti strah i naučiti hrabro koračati dalje.


Nakon što se tlo mjesta u kojem žive zatrese, Dona počinje pokazivati zabrinjavajuće znakove ponašanja. Mršu je odmah jasno kako s njegovom najboljom prijateljicom nešto nije u redu te joj, uz pomoć nekoliko pripadnika pseće družine,
odlučuje pomoći i pružiti potporu.


Novi nastavak uspješnog serijala Slavka Sobina, popraćen vrsnim ilustracijama Patricia Aguera, ukazuje na važnost
prijateljstva, međusobnog razumijevanja i potpore i u težim životnim situacijama.


O autorima slikovnice Šapice u ulici strahova:

Slavko Sobin kazališni je, televizijski i filmski glumac i od kad zna za sebe htio je biti to. Ali htio je i pisati, ali nije bio siguran zna li. Pa je probao. Vi ćete procijeniti je li uspio. Od ostalih informacija ne zna što bi moglo biti bitno. Rođen je u Splitu, studirao u Los Angelesu, a vratio kući jer mu je kući najljepše. Voli obitelj, prijatelje, pse i prirodu. Nije dobio nikakve nagrade i njegova djela nisu prevedena na druge jezike. Laže, dobio je nagradu za Srce na sceni. Projekt s mladima s cerebralnom paralizom koji je dan danas njegov najveći životni ponos.

Patricio Aguero rođen je 1977. godine u Meridi, u Venezueli. Bavi se scenografijom, kostimografijom, izradom marioneta, animacijom i ilustracijom. Godine 2002. dolazi u Europu te tako stiže i do Zagreba gdje se u Zagrebačkom kazalištu lutaka bavi scenografijom i kostimografijom. Izradio je lutke za predstavu Svarožić u Zagrebačkom kazalištu lutaka za koju je dobio i nagradu Zlatnu žar pticu uz scenografkinju Dinku Jeričević. Ilustrirao je knjigu Hrvatska bajoslovlja, izradio scenografiju i kostimografiju za predstavu Kako je mama postala zmaj u kazalištu Žar ptica, kostimografiju za Heidi u Kazalištu Moruzgva, Kerempuh, ITD te scenografiju za Hamleta. Posljednjih je godina za Mozaik knjiga ilustrirao slikovnice OrašarVuk i sedam kozlićaDječji bontonŠegrt Hlapić i Andersenove Bajke.

IlustratorIlustrator
PATRICIO ALEJANDRO AGUERO MARINO
 
UvezUvez
Tvrda
 
JezikJezik
Hrvatski
 
ISBN/EAN:
ISBN/EAN:
9789531433785
 
Kupci koji su gledali ovaj proizvod, pogledali su i…