Info
Kategorije
0
0,00
Vaša košarica je prazna.
Brza narudžba
adresa e-pošte / članski broj:
Lozinka:
 
KNJIGE  /  Mali svijet  /  Bajke i slikovnice / 

KAMO ODLAZI MOJA KAKICA

 
 
 
KAMO ODLAZI MOJA KAKICA
KAMO ODLAZI MOJA KAKICA
JO LINDLEY
Kataloški br.: 140096
Cijena: 12,90 €
Klupska cijena: 11,50 €
Opis
Pojedinosti
Mišljenja

Kamo odlazi moja kakica?


Što se događa kada nakon kakice pustiš vodu u zahodu?


Možda se čini da tvoja kakica nestane kao čarolijom, ali ona zapravo kreće u golemu avanturu. Otkrij što se s njome događa, slijedi je podzemljem, kroz smrdljive kanalizacijske cijevi, sve do postrojenja za obradu otpadnih voda, u kojem se pretvara u kanalizacijski mulj, i pogledaj kako naposljetku pronađe svoj put … natrag do tvojeg zahoda!


Pridruži se priznatoj „arhistratorici“ (arhitektici i ilustratorici) Jo Lindley u otkrivanju što se s kakicom događa kada napusti zahod. Ne zaboravi začepiti nos!

O autorici slikovnice Kamo odlazi moja kakica?:

Jo Lindley britanska je ilustratorica koja je i u mladosti obožavala crtati. Papire je gutala (ne doslovce), nestrpljivo čekajući da joj roditelji obnove zalihe. Teško su držali korak s njezinom zanimacijom! Na sveučilištu je likovno izražavanje zamijenila arhitekturom (osmišljavanjem građevina) i posvetila se tehničkom crtanju. Sve dok jednog sretnog poslijepodneva nije ponovno otkrila radost crtanja likova. Otad nije prestala i danas samu sebe naziva arhistratoricom (arhitektica i ilustratorica). Join smisao za humor blizak je dječjem – vicevi o kakici možda joj nisu među najomiljenijima, ali su svakako na drugom mjestu. Imajući to na umu, a i s obzirom na to da na svojem poslu arhitektice provodi mnogo vremena osmišljavajući raspored cjevovoda kojima prolazi kakica, pisanje knjige na tu temu bio je prirodan izbor.

Knjigu je s engleskog jezika prevela Martina Batinica.

PrevoditeljPrevoditelj
MARTINA BATINICA
 
UvezUvez
Tvrda
 
Stanica u kataloguStanica u katalogu
65
 
ISBN/EAN:
ISBN/EAN:
9789531433976
 
Kupci koji su gledali ovaj proizvod, pogledali su i…