Info
Kategorije
0
0,00
Vaša košarica je prazna.
Brza narudžba
adresa e-pošte / članski broj:
Lozinka:
 
 
 
 
TAOCI
TAOCI
CLARE MACKINTOSH
Kataloški br.: 140176
Cijena: 19,90 €
Klupska cijena: 17,50 €
Opis
Pojedinosti
Mišljenja

Mina se pokušava usredotočiti na svoj posao domaćice leta na prvom izravnom letu od Londona do Sydneyja. No, poteškoće s kojima se susreće pri podizanju svoje petogodišnje kćeri i pukotine koje se počinju nazirati u njezinu braku dodatno joj otežavaju zadatak.


Ali tek što se zrakoplov vine u zrak, Mina dobiva jezivu poruku od anonimnog putnika koji neće dopustiti da stignu na svoje odredište u jednom komadu. Upute koje slijede spasit će život tvojoj kćeri. Tko god napisao poruku predobro zna za što je spremna žrtvovati cijeli svijet i kako je natjerati na suradnju.


Kad započnu ubojstva putnika, Mina mora odlučiti koga spasiti. Stotine putnika ili živote svoje kćeri i muža zatočenih u vlastitu domu?


Dvadeset je sati do Sydneyja. Štošta se može dogoditi u dvadeset sati.


Napet triler šokantnog završetka. Fantastično štivo! – SHARI LAPENA


Kao da gledate filmski blockbuster: na rubu ste sjedala, grizete nokte zbog propulzivnog, uzbudljivog i prekrasno realiziranog štiva koje ne možete ispustiti iz ruku. – LISA JEWELL


Clare Mackintosh osmislila je najintrigantniji i najuzbudljiviji zaplet godine. – DAILY EXPRESS


Propulzivno štivo. Taoci će vas neprestano tjerati da se zapitate, „Što bih ja učinio?“ – KARIN SLAUGHTER


O autorici romana Taoci:

Clare Mackintosh višestruko je nagrađivana autorica četiriju uspješnica Sunday Timesa. Njezine su knjige prevedene na četrdeset jezika i prodane u više od dva milijuna primjeraka širom svijeta. Postale su i međunarodni bestseleri New York Timesa te provele ukupno šezdeset tjedana na ljestvici najprodavanijih naslova Sunday Timesa. Clare živi u sjevernom Walesu sa suprugom i troje djece. Više informacija potražite na njezinoj mrežnoj stranici www.claremackintosh, odnosno na njezinoj Facebook stranici www.facebook.com/ClareMackWrites ili na Twitteru @ClareMackint0sh.

PrevoditeljPrevoditelj
ANDREJ BUKARICA
 
UvezUvez
Meka
 
Stanica u kataloguStanica u katalogu
28
 
ISBN/EAN:
ISBN/EAN:
9789531434638
 
Kupci koji su gledali ovaj proizvod, pogledali su i…