Info
Kategorije
0
0,00
Vaša košarica je prazna.
Brza narudžba
adresa e-pošte / članski broj:
Lozinka:
 
KNJIGE  /  Savjetnici  /  Samopomoć / 

MOĆ POZITIVNOG MIŠLJENJA

 
 
 
MOĆ POZITIVNOG MIŠLJENJA
MOĆ POZITIVNOG MIŠLJENJA
NORMAN VINCENT PEALE
Kataloški br.: 59576
Cijena: 13,14 €
Klupska cijena: 10,49 €
Opis
Pojedinosti
Mišljenja
Knjiga koja je promijenila više od 15 milijuna života

Knjiga Moć pozitivnog mišljenja Normana Vincenta Pealea otkriva uspavanu snagu ljudskog uma. Od njezina objavljivanja pojavilo se mnoštvo sličnih knjiga, a mnoge su filozofije utemeljene pod njezinim utjecajem. Ipak, jednostavnost ovoga remekdjela i dalje blista nepomućenim sjajem.
Moć pozitivnog mišljenja klasična je zbirka metoda koje pokazuju da će promjena vašeg stava prouzročiti i promjenu u vašem životu. Ona nudi uspjeh u svemu i put prema svladavanju svih prepreka. Nema nerješivih problema ni nepremostivih zapreka. Iz straha i očaja rađa se nada u sreću i obnovljeno povjerenje u život.
Poruke koje ćete pronaći u ovoj knjizi su vječne. One nude više od ohrabrujućeg tapšanja po ramenu. Tu je deset praktičnih pravila za razvitak i postizanje samopouzdanja, pet metoda za postizanje materijalnog i emocionalnog uspjeha, tri dokazane metode za održavanje najviše energetske razine i desetočlani program za uklanjanje briga. Ova knjiga je više i od nepobitno uspješnog programa za samopomoć. Ona nas vodi, poučava i uči kako preoblikovati negativne osjećaje u pozitivne stavove koji vode prema unutarnjem miru i stvarnim postignućima. Sudjelujte u tom iskustvu. Ono će zaista izmijeniti vaš život.
PrevoditeljPrevoditelj
GORAN VUJASINOVIĆ
 
StraniceStranice
333
 
UvezUvez
Meka
 
ŠirinaŠirina
165
 
VisinaVisina
235
 
DebljinaDebljina
28
 
Stanica u kataloguStanica u katalogu
36
 
ISBN/EAN:
ISBN/EAN:
9789531408394
 
Pogledajte i ovo
 
Kupci koji su gledali ovaj proizvod, pogledali su i…