Info
Kategorije
0
0,00kn
Vaša košarica je prazna.
Brza narudžba
adresa e-pošte / članski broj:
Lozinka:
 
KNJIGE  /  Savjetnici  /  Vrt, ljubimci i dom / 

KORISNO BILJE-U SVAKODNEVNOJ UPORABI

 
 
 
KORISNO BILJE-U SVAKODNEVNOJ UPORABI
KORISNO BILJE-U SVAKODNEVNOJ UPORABI
RICHMOND KATHERINE, CLEVELY ANDI
Kataloški br.: 11650
Cijena: 249,00 KN
Klupska cijena: 199,00 KN
Opis
Pojedinosti
Mišljenja
U ovome velikom i sveobuhvatnom vodiču možete doznati baš sve o začinskome, ljekovitome i drugome korisnom bilju. Nakon kratkog povijesnog uvoda, stranice ove knjige otkrivaju vam kako možete stvoriti svoj vlastiti vrt pun korisnoga bilja, pružajući vam korisne informacije vezane uz uzgoj, razmnožavanje i orezivanje bilja.

Zatim slijedi izdvojeno poglavlje u kojem je bilje razvrstano po abecedi. Tu ćete lako i brzo pronaći opis svake pojedine biljne vrste, koji će vam otkriti kako koja izgleda, kako se uzgaja i čemu služi.

Doznajte i više od 80 recepata za fantastična jela i pića, čiju će čaroliju okusa zajamčiti pomno odabrano začinsko bilje. Od ljetnih juha i zalogaja, preko mirisnih roštilja, bogatih variva i mirisnih složenaca  pa sve do laganih salata, osvježavajućih deserata i profinjenih likera ili punčeva... inspiracije za slasne kulinarske eksperimente neće vam nedostajati.

A na samome kraju knjige doznat ćete kako napraviti ukrase od svježeg ili sušenog bilja, mirisni potpuri, mirišljave i ukrasne svijeće, masku za lice ili mlijeko za tijelo, tonik za zdraviju i sjajniju kosu, opuštajuću kupku ili osvježavajući čaj.   
StraniceStranice
256
 
UvezUvez
TVRDI
 
ŠirinaŠirina
235
 
VisinaVisina
305
 
DebljinaDebljina
25
 
Stanica u kataloguStanica u katalogu
32
 
ISBN/EAN:
ISBN/EAN:
9789536029976
 
Kupci koji su gledali ovaj proizvod, pogledali su i…