Info
Kategorije
0
0,00kn
Vaša košarica je prazna.
Brza narudžba
adresa e-pošte / članski broj:
Lozinka:
 
KNJIGE  /  Savjetnici  /  Samopomoć / 

SNAGOM PODSVJESTI OSTVARITE SREĆU I BLAGOSTANJE

 
 
 
SNAGOM PODSVJESTI OSTVARITE SREĆU I BLAGOSTANJE
SNAGOM PODSVJESTI OSTVARITE SREĆU I BLAGOSTANJE
JOSEPH MURPHY
Kataloški br.: 14217
Cijena: 99,90 KN
Klupska cijena: 79,00 KN
Opis
Pojedinosti
Mišljenja
Probudite se i počnite živjeti sretno!

Nijednom čovjeku nije suđeno da bude nesretan, obuzet strahom i zabrinutošću, da živi u siromaštvu, bude bolestan i osjeća se odbačenim i manje vrijednim. Bog je sve ljude stvorio na svoju sliku i priliku i podario nam moć da nadvladamo teškoće i postignemo sreću, sklad, zdravlje i napredak.
U sebi nosite moć kojom možete obogatiti svoj život! Način na koji to možete ostvariti nije tajna. O njemu se tisućljećima propovijeda, piše i primjenjuje ga se. Pronaći ćete ga u knjigama drvenih filozofa. Propovijedaju ga sve velike religije. Zapisan je u židovskim svetim spisima, kršćanskim evanđeljima, u djelima grčkih filozofa, u muslimanskom Kur'anu, budističkim sutrama, hinduističkoj Bhagavadgiti, kao i u zapisima Konfucija i Lao Tsea. Pronaći ćete ga u djelima suvremenih psihologa i teologa.
To je temelj filozofije dr. Josepha Murphya, autora knjige Moć vaše podsvijesti i jednog od velikih inspirativnih pisaca i predavača 20. stoljeća. On nije bio samo svećenik, nego i važan lik u modernom tumačenju svetih spisa i drugih religijskih tekstova. Jedan je od prvih mislilaca koji nam je dokazao da možemo vladati svojim životom, da o nama ovisi što će nam se događati, ali i kako ćemo to tumačiti, čime ćemo onda privući nove događaje. Murphy objašnjava kako funkcionira naša svijest i podsvijest te kako poštivanjem zakona uma možete ostvariti sreću i blagostanje! 
      
StraniceStranice
260
 
UvezUvez
Meka
 
ŠirinaŠirina
140
 
VisinaVisina
200
 
DebljinaDebljina
19
 
JezikJezik
Hrvatski
 
ISBN/EAN:
ISBN/EAN:
9789533044286
 
Kupci koji su gledali ovaj proizvod, pogledali su i…