Info
Kategorije
0
0,00kn
Vaša košarica je prazna.
Brza narudžba
adresa e-pošte / članski broj:
Lozinka:
 
KNJIGE  /  Beletristika  /  Strani naslovi / 

SLUČAJ HOUDINI

 
 
 
SLUČAJ HOUDINI
SLUČAJ HOUDINI
WILKINSON KERRY
Kataloški br.: 81505
Cijena: 139,00 KN
Klupska cijena: 49,00 KN
Opis
Pojedinosti
Mišljenja
Narednica Jessica Daniel tek je počela raditi na novom radnom mjestu, zamijenivši svog mentora, koji je ranjen u tučnjavi, i već su je bacili u vatru na novom slučaju. U zaključanoj kući našli su ubijenu ženu. Nikome nije jasno kako je ubojica mogao ući i izaći, jer su vrata i prozori kuće bili zaključani, a policija je ključeve našla u žrtvinoj torbici. Ubojicu nitko nije vidio ni čuo… Narednici Daniel istovremeno posao otežava uporni novinar koji, čini se, zna o slučaju više nego policija. Bez pravih tragova i pod velikim pritiskom, pogotovo nakon što su pronašli i drugo tijelo pod istim okolnostima, Jessica se svim silama trudi naći ubojicu ali i i zadržati posao…

Postoji li uopće veza među žrtvama? Kako se ubojica uspio približiti žrtvama i ubiti ih u, naizgled, nemogućim uvjetima, baš kao pravi mađioničar… Ovo je prva knjiga u nizu o narednici Jessici Daniel.

Kerry Wilkinson do sada je u Velikoj Britaniji prodao 500,000 primjeraka svojih romana o narednici Jessici Daniel, postavši tako najprodavaniji autor na Amazonovoj top listi, ispred Stephenie Meyer i Stiega Larssona.   
PrevoditeljPrevoditelj
ČAKALO DADO
 
StraniceStranice
300
 
UvezUvez
MEKI
 
ŠirinaŠirina
143
 
VisinaVisina
200
 
DebljinaDebljina
22
 
ZbirkaZbirka
MOZAIKOVA ZABAVNA BIBLIOTEKA
 
Stanica u kataloguStanica u katalogu
26
 
ISBN/EAN:
ISBN/EAN:
9789531414173
 
Kupci koji su gledali ovaj proizvod, pogledali su i…