Info
Kategorije
0
0,00kn
Vaša košarica je prazna.
Brza narudžba
adresa e-pošte / članski broj:
Lozinka:
 
KNJIGE  /  Beletristika  /  Strani naslovi / 

JEDNE ČUDESNE VEČERI

 
 
 
JEDNE ČUDESNE VEČERI
JEDNE ČUDESNE VEČERI
DODD CHRISTINA
Kataloški br.: 86108
Cijena: 149,00 KN
Klupska cijena: 49,00 KN
Proizvoda nema na zalihi.
Opis
Pojedinosti
Mišljenja
Jednom davno... u vihoru rata, tri mlade princeze bile su primorane u najvećoj tajnosti napustiti svoju malu voljenu domovinu, koja se nalazila visoko u Pirenejima. Ubrzo, izgubio im se svaki trag... a tako bi i ostalo, da se nije pojavio princ, koji je odlučio pronaći ih i dovesti kući.

Zabljesnut ljepotom neznanke koja se iznenada pojavila u njegovu malom gradu, Robert MacKenzie, jedan od najuglednijih i najmoćnijih škotskih plemenitaša, odlučuje se upustiti u poduhvat kojemu se smatrao i više nego dorastao. Osvojit će njezinu naklonost, a zatim je iskoristiti za ostvarenje svojih ciljeva. No lijepoj neznanki u kratkom vremenu uspijeva osvojiti njegovo srce i pobuditi osjećaje za koje je mislio da su već odavno nestali.
 
Očaran njome, Robert je spreman učiniti sve da bi je zadržao uz sebe...no, nažalost, ljubav njegova života ima drukčije planove. Našavši se u procijepu između potrebe da postupi u skladu s dužnošću i žudnje prema neodoljivo privlačnom škotskom lordu, princeza Clarice odlučuje se za privremeno rješenje – pristat će sudjelovati u opasnom naumu i, za to kratko vrijeme, uživat će u njegovu strastvenom zagrljaju. A kad sve bude gotovo, i kad pravda napokon bude zadovoljena, vratit će se u svoju zemlju, i udati se za princa, kao što se od nje i očekivalo. Bio je to dobar plan, no i najbolji planovi katkad krenu neočekivanim smjerom...
 
Christina Dodd vrhunska je spisateljica ljubavnih romana. – Kristin Hannah     
PrevoditeljPrevoditelj
ČOLIĆ SILVIJA
 
StraniceStranice
364
 
UvezUvez
MEKI
 
ŠirinaŠirina
142
 
VisinaVisina
200
 
DebljinaDebljina
30
 
ZbirkaZbirka
KRALJICA LJUBAVNIH ROMANA
 
Stanica u kataloguStanica u katalogu
14
 
ISBN/EAN:
ISBN/EAN:
9789531415163
 
Kupci koji su gledali ovaj proizvod, pogledali su i…