Info
Kategorije
0
0,00kn
Vaša košarica je prazna.
Brza narudžba
adresa e-pošte / članski broj:
Lozinka:
 
KNJIGE  /  Savjetnici  /  Hobi i zabava / 

100 PLETENIH I KUKIĆANIH CVJETOVA

 
 
 
100 PLETENIH I KUKIĆANIH CVJETOVA
100 PLETENIH I KUKIĆANIH CVJETOVA
STANFIELD LESLEY
Kataloški br.: 85449
Cijena: 119,00 KN
Klupska cijena: 99,00 KN
Opis
Pojedinosti
Mišljenja
Uživajte u izradi unikatnih modnih dodataka!

Sve postaje ljepše uz ovu prekrasnu zbirku pletenih i kukičanih cvjetova koja će oduševiti sve koji znaju osnove pletenja i kukičanja. Ovdje se može naći izvrstan izbor od 100 cvjetova i prirodnih motiva koje možete načiniti kako biste ukrasili svoje kape, šalove, veste, torbe... Motivi nastaju jednostavnim oblikovanjem pletiva, a sigurni su i za djecu jer se za njihovu izradu ne koristi žica. Osim za ukrašavanje odjeće i modnih dodataka, možete ih iskoristiti i za izradu lijepe i neuobičajene kitice koja će krasiti vaš dom.

Pred vama je lijepa zbirka jednostavnih cvjetova, ruža, dražesnih makova i složenih slojevitih pupoljaka uz koje ćete naći jednostavnu poveznicu s poglavljem o tehnikama potrebnima za njihovu izradu te jasnim uputama o uzorcima bodova i odabiru pređe. Naći ćete još i niz ideja koje će vas nadahnuti na raznovrsnu upotrebu ručno rađenih cvjetova, od njihove primjene na odjeći i modnim dodacima do ukrašavanja darova. Knjiga počinje osnovnim informacijama o pletenju i kukičanju, pređi, iglama i kukicama te glavnim podsjetnikom na gotovo sve što trebate znati za početak.

Cvjetna zbirka otkriva vam 100 prelijepih prirodnih motiva. Dovoljno je prolistati slikovni vodič, odabrati omiljeni motiv i doznati kako ga možete izraditi.Ostaje samo pitanje trebate li najprije izraditi cvijet pa mu zatim naći odgovarajuću primjenu ili obratno. Pređa je divan medij s kojim možete raditi, a zadovoljstvo koje pruža izrada malenih predmeta poput ovih nikako nije precijenjeno. Uživajte!   
PrevoditeljPrevoditelj
METZGER KRISTINKA
 
StraniceStranice
128
 
UvezUvez
MEKI
 
ŠirinaŠirina
222
 
VisinaVisina
222
 
DebljinaDebljina
7
 
ZbirkaZbirka
PRIRUČNICI
 
ISBN/EAN:
ISBN/EAN:
9789531414814
 
Kupci koji su gledali ovaj proizvod, pogledali su i…