Info
Kategorije
0
0,00
Vaša košarica je prazna.
Brza narudžba
adresa e-pošte / članski broj:
Lozinka:
 
KNJIGE  /  Savjetnici  /  Samopomoć / 

PET JEZIKA LJUBAVI

 
 
 
PET JEZIKA LJUBAVI
PET JEZIKA LJUBAVI
GARY CHAPMAN
Vjernost
Kataloški br.: 85456
Cijena: 13,14 €
Klupska cijena: 10,49 €
Vjernost u klubu donosi vam popust:
za 10. god. članstva8,00 €
za 20. god. članstva7,00 €
za 5. god. članstva9,00 €
za 2. god. članstva10,00 €
Opis
Pojedinosti
Mišljenja
Doznajte kako možete izgraditi vezu punu ljubavi i razumijevanja
 
Brak bi se trebao temeljiti na ljubavi, zar ne? No ne čini li vam se možda da vi i vaš bračni partner govorite različitim jezicima? Autor uspješnica s vrhova ljestvica najprodavanijih knjiga New York Timesa, doktor Gary Chapman pomaže parovima da identificiraju, razumiju i počnu govoriti materinji jezik ljubavi svoga bračnog partnera koji obuhvaća: riječi potvrde, kvalitetno vrijeme, primanje darova, iskaze uslužnosti i fizički dodir.

Učeći pet jezika ljubavi, vi i vaš bračni partner naučit ćete jedinstvene jezike i praktične korake kako istinski voljeti jedno drugo. Svako poglavlje, zbog lakšeg snalaženja, obrađuje po jedan jezik ljubavi, a svako završava sa specifičnim, jednostavnim koracima koje trebate poduzeti kako biste se svome bračnom partneru obratili na specifičnome jeziku i tako svoj brak pokrenuli u pravome smjeru. Novoosmišljeni jezici ljubavi pomoći će vam da shvatite i ojačate svoju vezu. Zajedno ćete tako moći izgraditi trajan brak pun ljubavi.

Pet jezika ljubavi najdugovječnija je uspješnica New York Timesa – prodana je u više od sedam milijuna primjeraka i prevedena na više od 40 svjetskih jezika. Ova je knjiga istinski fenomen prodaje, jer se svake godine proda više primjeraka nego prethodne.
 
Gary Chapman, autor je knjiga iz serije Jezici ljubavi, a Pet jezika ljubavi njegov je dosad najprodavaniji naslov. Obožavaju je milijuni čitatelja kojima je jednostavnim i praktičnim savjetima pomogla da iskažu ljubav svojim partnerima. Nakon uspjeha svoje prve knjige, doktor Chapman je svoju seriju Pet jezika ljubavi proširio na izdanja namijenjena tinejdžerima, samcima, muškarcima i djeci (uz suautorstvo doktora Rossa Campbella). On je i autor brojnih drugih knjiga među kojima se ističu Najlakši vodič za obiteljske odnose na svijetu, Bijes, Obitelj kakvu ste oduvijek priželjkivali, Brak kakav ste oduvijek priželjkivali, Očajni brakovi, Bog govori vašim jezikom ljubavi, Biti roditelj vašem odraslom djetetu i Nada za razvedene. U suradnji s doktoricom Jennifer Thomas objavio je knjigu Pet jezika isprike. Doktor Gary Chapman ima magisterij i doktorat iz antropologije koje je stekao na Wheaton Collegeu i Sveučilištu Wake Forest, a nosi i titulu doktora filozofije, dok je poslijediplomski studij završio na Sveučilištu Sjeverne Karoline i Sveučilištu Duke.               
PrevoditeljPrevoditelj
IVANA ŠOJAT KUČI
 
StraniceStranice
248
 
UvezUvez
Meka
 
ŠirinaŠirina
125
 
VisinaVisina
190
 
DebljinaDebljina
23
 
JezikJezik
Hrvatski
 
Stanica u kataloguStanica u katalogu
37
 
ISBN/EAN:
ISBN/EAN:
9789531415330
 
Kupci koji su gledali ovaj proizvod, pogledali su i…