Info
Kategorije
0
0,00kn
Vaša košarica je prazna.
Brza narudžba
adresa e-pošte / članski broj:
Lozinka:
 
KNJIGE  /  Beletristika  /  Strani naslovi / 

AKO PREVARITE

 
 
 
AKO PREVARITE
AKO PREVARITE
COLE KRESLEY
Kataloški br.: 85514
Cijena: 99,00 KN
Klupska cijena: 79,00 KN
Opis
Pojedinosti
Mišljenja
Hoće li plamen njihove ljubavi pobijediti mržnju koja im je predodređena?
 
Ethan MacCarrick bio je beskrajno naočit momak sve dok moćan plemić nije naredio da ga unakaze zbog prijestupa koji nije počinio. Da bi se osvetio, učinio je sve kako bi plemića odveo u bankrot, a njegovu obitelj protjerao iz njihova doma. No to nije pomoglo ublažiti njegov gnjev. Deset godina kasnije, nadmena, tajnovita ljepotica očara Ethana. Bila je to kći njegova neprijatelja. Napokon je mislio da će dobiti osvetu za kojom je žudio: obećat će joj brak, zavesti je, a zatim odbaciti.

Kad je obeščašćena obitelj Madeleine Van Rowen iznenada zapala u bijedu, ona je učinila sve kako bi se obranila od mogućnosti svake dodatne boli. Nikada nije činila ništa što bi je moglo oslabjeti, nikada nikome nije vjerovala, sve dok ju nije stao neumorno progoniti gorštak unakažena lica i polako slamati njezin otpor. Plamen strasti između njih snažniji je od Ethanova bijesa i on uskoro shvati da je ne može ostaviti. No kad Madeleine otkrije istinu o njemu, hoće li je moći uvjeriti da prihvati sve što joj može ponuditi – nakon što je jednom uništio sve što je imala?

Roman Ako prevarite priča je o Ethanu MacCarricku i treći je dio ljubavne trilogije o tri brata iz Škotske koji žive opasne živote protkane mračnom žudnjom i smrtonosnom kletvom. 
PrevoditeljPrevoditelj
DIVLJAKOVIĆ IVA
 
StraniceStranice
376
 
UvezUvez
MEKI
 
ŠirinaŠirina
140
 
VisinaVisina
200
 
DebljinaDebljina
30
 
ZbirkaZbirka
KRALJICE LJUBAVNIH ROMANA
 
ISBN/EAN:
ISBN/EAN:
9789531415392
 
Kupci koji su gledali ovaj proizvod, pogledali su i…