Info
Kategorije
0
0,00kn
Vaša košarica je prazna.
Brza narudžba
adresa e-pošte / članski broj:
Lozinka:
 
KNJIGE  /  Beletristika  /  Strani naslovi / 

TAMA U MENI

 
 
 
TAMA U MENI
TAMA U MENI
SALLY GREEN
Kataloški br.: 87726
Cijena: 99,00 KN
Klupska cijena: 19,01 KN
Opis
Pojedinosti
Mišljenja
Kako ostati dobar kad su svi oko tebe zli?
Otkrijte u sjajnome prvome dijelu hit-trilogije koja govori o borbi za opstanak jednog dječaka u skrivenom društvu bijelih i crnih vještica
 
Ne znaš čitati, ne znaš pisati, ali možeš zaliječiti rane vrlo brzo, brzo čak i za vještice… Loše ti je ako noću ostaneš u zatvorenom prostoru. Mrziš bijele vještice, ali voliš Annalisu, koja je, nažalost, jedna od njih. Držali su te zatočenog u kavezu od četrnaeste godine. Sve što moraš učiniti jest pobjeći i pronaći Mercury, zlu crnu vješticu. Ali to moraš učiniti prije sedamnaestog rođendana jer će inače biti prekasno…
 
U suvremenoj Engleskoj, vještice žive zajedno uz obične ljude. Bijele vještice i vještci, koji su dobri; crne vještice i vješci, koji su zli; i Nathan, koji je oboje. Nathanov otac najmoćniji je i najokrutniji crni vještac, a njegova majka, bijela vještica, je mrtva. On odrasta u majčinoj obitelji, ali gotovo svi ga izbjegavaju, ignoriraju, zlostavljaju… Budno ga prati i nadzire Vijeće bijelih vještica koje ga na kraju zatvori u kavez. Jedine svijetle točke u njegovu životu su brat Arran, baka i Annalisa, bijela vještica u koju je beskrajno zaljubljen.

Rat koji dijeli svijet magije odvija se i u Nathanu. Vječno je rastrgan unutarnjom borbom između dviju strana svoje duše – bijele i crne, dobre i zle… Usamljen je i prestrašen, zatočen u kavezu i ranjen, ali mora pobjeći kako bi dobio tri vještičja dara ili će umrijeti. No, kako će pronaći oca kada prate svaki njegov korak, kada nikome ne može vjerovati - čak ni obitelj, čak ni djevojci koju voli?
 
 
Odlomak iz knjige
 
“Trik je u tome da se ne obazireš. Da se ne obazireš na bol. Ili išta drugo. Upravo je to presudno, taj trik igra najvažniju ulogu. Samo što ovo nije kazališna pozornica već kavez smješten uz kolibu i okružen hrpom brda i stabala i nebom. Kavez koji počiva na jednom jedinom triku.”

 
Iz kritika
 
“Genijalno i vrlo privlačno – jako mi se svidjela knjiga. Ovo su nove Igre gladi.”
Kate Atkinson
 
“Stigla je nasljednica Stephenie Meyer!”
The Times
 
„Nadnaravni triler ubrzanog tempa – zamislite izuzetno mračnog Harryja Pottera u kombinaciji s Bourneovim identitetom.“
 Metro
 
 
O autorici
 
Sally Green živi na sjeverozapadu Engleske. Dosad je radila svakojake poslove, a imala je i stalno zaposlenje sve dok 2010. nije otkrila ljubav prema pisanju i otad se bavi samo njime. Nekoć je također hranila piliće, a danas priprema pristojan pekmez, uživa u glačanju, obožava se šetati Walesom po kiši i vjerojatno se više nikad neće vratiti džogingu. Ipak, ozbiljno bi trebala smanjiti unos kave. Tama u meni njezin je zapanjujući prvijenac i prvi dio trilogije o borbi za opstanak jednog dječaka u skrivenom društvu bijelih i crnih vještica.

 

 

Zakoračite u tamu:  
 
                 
StraniceStranice
370
 
UvezUvez
Meka
 
ŠirinaŠirina
140
 
VisinaVisina
200
 
DebljinaDebljina
30
 
JezikJezik
Hrvatski
 
ISBN/EAN:
ISBN/EAN:
9789531416092
 
Kupci koji su gledali ovaj proizvod, pogledali su i…