Info
Kategorije
0
0,00kn
Vaša košarica je prazna.
Brza narudžba
adresa e-pošte / članski broj:
Lozinka:
 
KNJIGE  /  Priručnici  /  Zdravlje / 

PRIRODAN POROĐAJ

 
 
 
PRIRODAN POROĐAJ
PRIRODAN POROĐAJ
INA MAY GASKIN
Kataloški br.: 88484
Cijena: 139,00 KN
Klupska cijena: 49,00 KN
Opis
Pojedinosti
Mišljenja
Sve što trebate znati da biste iskusili najbolji mogući porođaj – u bolnici ili u udobnosti vlastita doma – iz pera vodeće američke primalje!
 
Ako ne želite biti jedna od mnogih žena koje su prošle traumatičan porođaj u bolnici potaknut lijekovima i medicinskim intervencijama, nego želite prirodan i ispunjavajući porođaj, tada je ova knjiga kao stvorena za vas! U njoj ćete naći važne informacije o tome kako izbjeći razne medicinske intervencije tijekom porođaja te potaknuti njegov prirodan tijek.
 
Saznajte sve o tome:
 
 • kako smanjiti porođajne bolove bez lijekova
 • zašto je važno vjerovati u snagu i sposobnost vlastitog tijela
 • što se događa tijekom trudova i koji su najbolji položaji za prirodan porođaj
 • zašto je važno ne požurivati tijek porođaja lijekovima i medicinskim intervencijama
 • zašto epiziotomija nije nužno potrebna i kako je izbjeći
 • koje su prirodne metode poticanja ili ubrzavanja porođaja
 • kako povećati svoje šanse za prirodan porođaj, bez lijekova i intervencija u bolnici
 • kako izbjeći poslijeporođajno krvarenje i depresiju
 • koji su rizici carskog reza i anestezije
 • kako stvoriti sigurno i ugodno okružje za porođaj kod kuće, ali i u bolnici
 • kako porođaj učiniti uistinu ispunjavajućim i osnažujućim iskustvom umjesto traumom.
 
S pomoću savjeta i informacija iz ove knjige i vi ćete moći doživjeti prekrasan, prirodan porođaj, najbolji za majku i njezino novorođenče!
 
„Najponiznije molim sve trudnice svijeta da pročitaju ovu knjigu i upiju njezinu mudrost. Hvala ti, Ina May, iz dubine srca, što si napisala ovaj prekrasan vodič kroz prirodni porođaj. Ova knjiga sadržava informacije koje mogu promijeniti svijet.“
Christiane Northrup, dr. med. autorica knjiga Žensko tijelo, ženska mudrost,Mudrost majčinstva, Mudrost menopauze
 
Prirodan porođaj… zapravo je sve što nam je potrebno da bismo se ponovo povezali s osnažujućom ljepotom rađanja koje je ženin zadivljujući dar povećanju stanovništva na Zemlji. Malo knjiga ima potencijal poboljšati život svih ljudi rođenih na planetu. Ova ga knjiga ima.“
Alice Walker,
autorica knjige The Color Purple 


Ina May Gaskin, danas sigurno najpoznatija svjetska primalja, 1971. godine utemeljila je Primaljski centar „Farma“ (The Farm). Centar je bio nadaleko poznat kao mjesto gdje se uči i prakticira autentično primaljstvo. Kroz sve te godine, Ina May prisustvovala je na oko 1200 nemedikaliziranih porođaja, a zajedno sa svojim suradnicima na više od 3000. Njezin rad i znanje vodili su obrazovanje u primaljstvu i sačuvali znanje koje je uglavnom bilo zaboravljeno u tehničko doba poroda. Njezin Gaskin manevar (Gaskin Maneuver), porodničarski hvat koji je naučila od primalje u Gvatemali, sada se uči diljem svijeta. Godine 1975. Objavila je knjigu Duhovno primaljstvo (Spiritual Midwifery), koja je vrlo brzo rasprodana te je postala svojevrsna biblija kućnog poroda i primaljstva usredotočenog na ženu. Knjiga je prevedena na mnoge jezike te je uvjerila velik broj žena da o porodu razmišljaju bez straha i s uvjerenjem da su tijela većine žena savršeno spremna za rađanje. Objavila je i naslove kao što su Priručnik Ine May o dojenju (Ina May’s Guide to Breastfeeding, 2009.) i Porod je važan: Manifest jedne primalje (Birth Matters: A Midwife’s Manifesta, 2011.)             
StraniceStranice
284
 
UvezUvez
Meka
 
ŠirinaŠirina
160
 
VisinaVisina
240
 
DebljinaDebljina
23
 
JezikJezik
Hrvatski
 
ISBN/EAN:
ISBN/EAN:
9789531416252
 
Kupci koji su gledali ovaj proizvod, pogledali su i…