Info
Kategorije
0
0,00kn
Vaša košarica je prazna.
Brza narudžba
adresa e-pošte / članski broj:
Lozinka:
 
KNJIGE  /  Savjetnici  /  Samopomoć / 

KOLIKO DALEKO SRCE VIDI

 
 
 
KOLIKO DALEKO SRCE VIDI
KOLIKO DALEKO SRCE VIDI
KOLIKO DALEKO SRCE VIDI
NEPO MARK
Kataloški br.: 88914
Cijena: 119,00 KN
Klupska cijena: 79,00 KN
Opis
Pojedinosti
Mišljenja
Nadahnjujuće priče koje će vam pomoći u unutarnjoj preobrazbi
 
Koliko daleko srce vidi zbirka je duhovnih, nadahnjujućih priča, koje nam autor Mark Nepo pomaže da bolje razumijemo, da iz njih naučimo i da se inspiriramo uz pomoć dodatnih pitanja i vođenih meditacija.
Priče u sebi nose sjemenke naše ljudskosti. Pomažu nam, poučavaju nas, iscjeljuju i povezuju s onime što je važno. Mark Nepo, autor Knjige buđenja, bestselera New York Timesa, cijenjen kao poetski i filozofski pripovjedač, ogoljuje priče svojega srca, svoje snove i mitove naših predaka te nas blago vodi na našemu putovanju prema otkrivanju osobnih istina.
Svaka je priča poziv na rad s dubokim i životvornim sadržajem koji će produbiti vaše poimanje svijeta i odnos prema njemu. Mark pjesnički tankoćutno i čulno potiče na opažajno pisanje dnevnika, iznosi pitanja koja potiču na razmišljanje i otpočinju raspravu te nudi vođene meditacije koje će vas otvoriti za srce onoga što je sveto.
 
 Nepo je savršen pripovjedač s rijetkim darom za pretvaranje nevidljivoga u vidljivo.
Publishers Weekly
 
Nepov pjesnički dar blista u njegovim djelima.
Booklist
 
Mark Nepo je pjesnik i filozof koji više od trideset pet godina poučava u području poezije i duhovnosti. Među njegovim djelima je Knjiga buđenja, bestseler New York Timesa, izabrana i kao jedna od "Oprinih najdražih stvari" u 2010. Ozdravivši od raka, Mark svoje pisanje i poučavanje posvećuje putovanju unutarnje preobrazbe i životu odnosa. Da biste doznali više, posjetite www.MarkNepo.com i www.threeintentions.com.


Počnite čitati:

 
 
      
PrevoditeljPrevoditelj
BARLOVIĆ ALEKSANDRA
 
StraniceStranice
222
 
UvezUvez
MEKI
 
ŠirinaŠirina
127
 
VisinaVisina
188
 
DebljinaDebljina
20
 
ISBN/EAN:
ISBN/EAN:
9789531416399
 
Kupci koji su gledali ovaj proizvod, pogledali su i…