Info
Kategorije
0
0,00kn
Vaša košarica je prazna.
Brza narudžba
adresa e-pošte / članski broj:
Lozinka:
 
KNJIGE  /  Beletristika  /  Strani naslovi / 

U TRAGANJU ZA ALASKOM

 
 
 
U TRAGANJU ZA ALASKOM
U TRAGANJU ZA ALASKOM
GREEN JOHN
Kataloški br.: 100016
Cijena: 99,00 KN
Klupska cijena: 79,00 KN
Proizvoda nema na zalihi.
Opis
Pojedinosti
Mišljenja
Još jedan veliki hit autora romana Greška u našim zvijezdama

Miles Halter očaran je znamenitim oproštajnim riječima – i umoran od sigurnog života u okrilju doma. Zato odlazi u internat u potrazi za nečim što je pjesnik Francois Rabelais na samrti nazvao „Velikim Možda“. Milesa očekuje mnogo toga u Culver Creeku, uključujući i Alasku Young. Pametna, zabavna, otkačena i ubitačno seksi, Alaska će uvući Milesa u svoj labirint i katapultirati ga u smjeru Velikog Možda.

U traganju za Alaskom prati neizbrisivi utjecaj koji jedan život može ostaviti na drugi. John Green napisao je moćan roman – roman koji naglavce srlja u labirint života, ljubavi i tajni vezanih za ljudsko postojanje. Ova knjiga će vam uzdrmati život, zato je nemojte čitati sjedeći. Ustanite i zakoračite ususret Velikom Možda.    
 
John Green je nagrađeni autor s ljestvice bestselera New York Timesa koji se može pohvaliti nagradama kao što su Printz Medal, Printz Honor i Edgar Award. Dvaput se našao u finalu književne nagrade LA Timesa. S bratom Hankom, John je polovica Vlog-brothersa (Youtube.com/vlogbrothers), jednog od najpopularnijih video-projekata na svijetu. Možete se pridružiti milijunu Johnovih sljedbenika na Twitteru (@realjohngreen) ili ga posjetiti internetskoj stranici johngreenbooks.com.  
StraniceStranice
256
 
UvezUvez
MEKI
 
ŠirinaŠirina
150
 
VisinaVisina
230
 
DebljinaDebljina
21
 
JezikJezik
HRVATSKI
 
Stanica u kataloguStanica u katalogu
20
 
ISBN/EAN:
ISBN/EAN:
9789537213497
 
Kupci koji su gledali ovaj proizvod, pogledali su i…