Info
Kategorije
Fiksni tečaj 1 € = 7,53450 KN
0
0,00
Vaša košarica je prazna.
Brza narudžba
adresa e-pošte / članski broj:
Lozinka:
 
ŠKRINJICA  /  Beletristika - Škrinjica / 

DIVLJE U MENI

 
 
 
DIVLJE U MENI
DIVLJE U MENI
SALLY GREEN
Kataloški br.: 101725
Cijena: 13,14 € / 99,00 KN
Klupska cijena: 2,52 € / 18,99 KN
Opis
Pojedinosti
Mišljenja
U suvremenoj Engleskoj, gdje dvije zaraćene vještičje frakcije slobodno žive u ljudskoj zajednici, sedamnaestogodišnjeg Nathana, izvanbračno dijete najmoćnijeg i najnemilosrdnijeg crnog vješca, smatra se oličenjem iskonskoga zla. Ni u koga se ne može pouzdati niti igdje skloniti. Mora bježati i skrivati se kako bi preživo... Lovci ga prate u stopu ne libeći se poduzeti sve u svojoj moći kako bi ga se domogli, a preko njega i njegova oca, Marcusa.
 
Nathan konačno susreće oca i primivši od njega tri dara, postaje punokrvni odrastao vještac i nastavlja bijeg. No, pritom je odlučan pronaći prijatelja Gabriela i spasiti Annaliseu, koju je zatočila crna vještica zvana Mercury. Ipak, kako bi uspio u tome, prvo se mora naučiti služiti svojim darom – čudesnom i neobuzdanom moći koja bi mogla u potpunosti ovladati njime. 

Za to vrijeme Soul O'Brien preuzima vodstvo nad Vijećem bijelih vještica i rat koji je pokrenuo protiv crnih vještica širi se na Europu. No, crne i bijele vještice najednom povlače nečuveni potez udružujući se kako bi pružili otpor Vijeću. Van Dal, tajanstvena crna vještica, uspijeva pridobiti i Nathana na stranu pobunjeničkog  Saveza i on se ubrzo bori rame uz rame sa starim prijateljima i neprijateljima. Ali može li uistinu vjerovati pobunjenicima ili je u pitanju tek zamka?

„Izaberi koga ćeš ubiti. Izaberi kome ćeš vjerovati. Izaberi koga ćeš voljeti.
„Imat ćeš moćan dar, ali kako se služiš njime pokazat će jesi li dobar ili zao!“   


Prelistajte knjigu:

 
 
           
StraniceStranice
394
 
UvezUvez
Meka
 
ŠirinaŠirina
140
 
VisinaVisina
200
 
DebljinaDebljina
30
 
JezikJezik
Hrvatski
 
Stanica u kataloguStanica u katalogu
73
 
ISBN/EAN:
ISBN/EAN:
9789531417501
 
Kupci koji su gledali ovaj proizvod, pogledali su i…