Info
Kategorije
0
0,00kn
Vaša košarica je prazna.
Brza narudžba
adresa e-pošte / članski broj:
Lozinka:
 
KNJIGE  /  Znanje  /  Putovanje i odmor / 

NEOTKRIVENA HRVATSKA

 
 
 
NEOTKRIVENA HRVATSKA
NEOTKRIVENA HRVATSKA
GRUPA AUTORA
Kataloški br.: 101618
Cijena: 297,00 KN
Klupska cijena: 239,00 KN
Proizvoda nema na zalihi.
Opis
Pojedinosti
Mišljenja
Krenite na uzbudljivo putovanje do novih i zanimljivih, a nepoznatih znamenitosti naše domovine: posjetite čarobne dvorce i legendarne utvrde, razotkrijte nevjerojatne prirodne fenomene, oduševite se tajanstvenim legendama i zapanjujućim pričama, divite se spektakularnim prizorima i neobičnim, veličanstvenim spomenicima koji oduzimaju dah!
 
Svi znamo za brojne ljepote i znamenitosti koje su našu domovinu učinile poznatom u svijetu. No u Hrvatskoj postoje mnoge prirodne i kulturne znamenitosti koje nisu tako poznate, ali nisu ništa manje impresivne i zapanjujuće. Za neke od njih ste čuli, neke ste možda i posjetili, a ovoj knjizi doznat ćete nove pojedinosti o njima te upoznati mnoga mjesta za koja niste čuli, a koja će vas oduševiti. 
 
Hrvatska kakvu još niste vidjeli!

Od slikovitog dvorca u Donjem Miholjcu, preko ruševina nekoć moćne utvrde Gvozdansko, fascinantne špilje Biserujka na Krku, ostataka važnih rimskih gradova u okolici Zagreba i Pule pa sve do otoka Lokruma i arboretuma Trsteno – na stranicama ove knjige čeka vas jedinstveno putovanje do 64 uistinu posebnih lokaliteta, koje, zahvaljujući nadahnutim tekstovima i fascinantnim fotografijama upravo imate priliku otkriti i bolje upoznati. Neka putovanje počne!  

Prelistajte knjigu:
 
 
      
StraniceStranice
320
 
UvezUvez
TVRDI
 
ŠirinaŠirina
240
 
VisinaVisina
305
 
DebljinaDebljina
25
 
ZbirkaZbirka
PRIRUČNICI
 
Stanica u kataloguStanica u katalogu
46
 
ISBN/EAN:
ISBN/EAN:
9789531417549
 
Kupci koji su gledali ovaj proizvod, pogledali su i…